上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  93.0k

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 05:44 PM 發表 查看引用來源搵吾到傾到心事既人哩,收埋自己啦:034:

心事要講就唔係靈魂伴侶啦夏娃都係亞當既1條肋骨,唔係完美既係咩都唔洗講,合埋眼,我心知你心既咩:071:

心事,我對人好人對我好,有既,我諗都有人肯聽我講:122:

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 05:45 PM 發表 查看引用來源

飯都無餐就叫多謝:025: :096:
配合:035:會唔會多左d羈絆呢
遲d先啦:025: 總有機會:025: :096: .....相方接受到大家巳經ok:122:

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 05:46 PM 發表 查看引用來源

識什麼:017:
耍手段:005:

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 05:47 PM 發表 查看引用來源

心事要講就唔係靈魂伴侶啦夏娃都係亞當既1條肋骨,唔係完美既係咩都唔洗講,合埋眼,我心知你心既咩:071:

心事,我對人好人對我好,有既,我諗都有人肯聽我講:122:
我都覺好多野相對,對人好人地就點對返自己:122: ,我要講都會有人肯聽,不過有時唔多想講啫:095:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 05:53 PM 發表 查看引用來源遲d先啦:025: 總有機會:025: :096: .....相方接受到大家巳經ok:122:
接受人唔難,係都要搵到自己個唯一先難,我唔想隨隨便便搵個人陪:025:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 05:53 PM 發表 查看引用來源耍手段:005:
眼淚:029:,我投降啦,sally你俘虜我啦:096:

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 06:00 PM 發表 查看引用來源

接受人唔難,係都要搵到自己個唯一先難,我唔想隨隨便便搵個人陪:025:
所以我都無甘做,睇清楚先:025:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 05:57 PM 發表 查看引用來源我都覺好多野相對,對人好人地就點對返自己:122: ,我要講都會有人肯聽,不過有時唔多想講啫:095:
女人都好d,男人好多野都係想自己攪掂:025:同人講(女人)反而變成多種壓力

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 06:02 PM 發表 查看引用來源所以我都無甘做,睇清楚先:025:
知心再交心,見面現實化,都係隨緣啦,我對e求識既人係咁睇:122: 一大班柴娃娃,就唔多岩我

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 06:01 PM 發表 查看引用來源

眼淚:029:,我投降啦,sally你俘虜我啦:096:
我好耐無係男仔面前喊過 ,細個就有:034: ....,係男仔面前要強:025: ,我好惡架:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆