上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-19 12:48 AM 發表

咁有咩嘢場好D?
中國城只房唔好,女冇問題:096: 房...好易搞掂:071:
其實同集團幾間d女有時周圍走,
最緊要識老豆媽咪會好d:097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 00:57 發表

中國城只房唔好,女冇問題:096: 房...好易搞掂:071:
其實同集團幾間d女有時周圍走,
最緊要識老豆媽咪會好d:097:
你咁講我就放心啦!
定日子後大家再長談, 現在早抖先! 晚安!
多謝職業兄色路!

哈 ~ aa 師兄又黎一篇另類 賽後老點你 , 支持..支持.. , 師兄既心聲...小弟全部收到晒 , 多謝 !!!
唱完 K 返黎雖然好眼瞓 , 但睇完篇野 , 不得不留番幾隻字回應吓
係呢個網上世界 , 彼此互不相識 , 無乜人會真係去理會別人既生與死 (得罪好多人潻 :097:   ) , 師兄不單只無私出心水分亨 , 重兼職做埋社工 , 從呢篇賽後老點你 , 睇得出師兄真係攞個心出黎對大家網友 , 小弟覺得呢篇 [賽後老點你] 與 職業賭徒兄既 [自傳] 都係有著異曲同工既出發點 , 只係職業兄自傳有著峰迴路轉既情節較引人入勝 (我都係佢 fans:096: ) , 兩位表達方式唔同 , 但都係為大家好 , 係有心既大好人 , 實為 Uwants 之福 , 眾網友之福 :036: :036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-19 05:45 AM 發表
哈 ~ aa 師兄又黎一篇另類 賽後老點你 , 支持..支持.. , 師兄既心聲...小弟全部收到晒 , 多謝 !!!
唱完 K 返黎雖然好眼瞓 , 但睇完篇野 , 不得不留番幾隻字回應吓
係呢個網上世界 , 彼此互不相識 , 無乜人會 ...
Kira~Yamato :

agree. :036: :036: :036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-19 05:45 AM 發表
係呢個網上世界 , 彼此互不相識 , 無乜人會 ...
多謝,最緊要大家知道重點係乜就得..:041: ..

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 14:14 發表

多謝,最緊要大家知道重點係乜就得..:041: ..
重點係, 難為咗你啦! 三哥!:096:

我可以加入大家嘛?

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-19 06:11 PM 發表
我可以加入大家嘛?
當然可以啦,歡迎歡迎...:036:

回覆 #2518 aanunes 的帖子

我勁黑仔.......
買咁耐未中過..........
見老a比d  tips好正又準!

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-19 06:16 PM 發表
我勁黑仔.......
買咁耐未中過..........
見老a比d  tips好正又準!
我好彩,又要大家好運姐..我有時都唔得架....大家研究下囉...:041:
呢幾日冇馬跑,呢到會靜番d...:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆