上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第6版)

收藏  |  訂閱
3.0k  78.5k

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-3 06:12 PM 發表 查看引用來源
俾有情價妳,$100一晚:smile_38:
你記著呀!

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-3 18:11 發表 查看引用來源

邊個負責完事後執房先?
當然係我:smile_42:冇工人..食完野洗碗都係我:smile_39:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-3-3 18:12 發表 查看引用來源

咁我叫其他ching燒

好阿:smile_30:一次過收番曬其他c hing d數,哈哈``

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-3 06:12 PM 發表 查看引用來源
俾有情價妳,$100一晚:smile_38:
你係收錢嗰個定係比 錢嗰個呀?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-3-3 18:13 發表 查看引用來源

你記著呀!

:smile_38:收到!!我會幫妳記住呢個優惠價!
已經mark低左妳個名落special offer list:smile_40:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-3-3 06:13 PM 發表 查看引用來源

你記著呀!

晴晴打算同邊個借宿一宵呢?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-3 18:14 發表 查看引用來源

你係收錢嗰個定係比 錢嗰個呀?
當然係收錢果個啦,room service 要收費ga!:smile_44:
已經免左加一,奉送早餐一份!送佢去車站搭車.:smile_38:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-3 18:17 發表 查看引用來源

晴晴打算同邊個借宿一宵呢?
全港sure我個間最扺.:smile_34:
晴晴甘精明,一定識揀:smile_44:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2013-3-3 06:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_38:收到!!我會幫妳記住呢個優惠價!
已經mark低左妳個名落special offer list:smile_40:
你間房有冇按摩慾肛同埋天花鏡架

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-3 18:19 發表 查看引用來源

你間房有冇按摩慾肛同埋天花鏡架
冇天花鏡,but有全身鏡:smile_40:
至於按摩浴缸都有兼且有免費真人45分鐘按摩一次,包按摩膏200ml:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆