上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.1k

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-12 12:29 AM 發表 查看引用來源

奶哂野啦...上次我話有少少爆ga...過多1-2天,好似傷口愈來愈大,咪3/5要求見下醫生囉! 點知要補多次針,又打麻醉,痛Q死!! 傷口有少少發炎,仲要食一星期抗生素!! 因為醫生都怕我又爆,叫我9/5再返去比佢睇多次,結果 ...
其實, 我諗我哋苯左...... 唔應該做激光和用膠水(膠水令到傷口比較難好返.....!! 好處只係唔需要洗傷口) ..... 我去左第二個醫生度覆診, 佢話兩個星期乜都好返哂..... 跟本就唔會玩咁耐!!!!!

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-12 09:34 PM 發表 查看引用來源

一頭一尾....我傷口係睪丸上少少!
你有2個傷口 ???
粉紅色的皮膚多唔多 ??
你醫生都幾得意...無咩人咁後開刀
你打xx應該會幾正

引用:
原帖由 chaumark 於 2011-5-13 12:11 AM 發表 查看引用來源

其實, 我諗我哋苯左...... 唔應該做激光和用膠水(膠水令到傷口比較難好返.....!! 好處只係唔需要洗傷口) ..... 我去左第二個醫生度覆診, 佢話兩個星期乜都好返哂..... 跟本就唔會玩咁耐!!!!!
你去邊個醫生覆診架?! 而家新趨勢唔係用激光咩?!

聽人講話只要扯左果陣包皮唔識反就係包皮過長,請問係唔係??

我就係呢個例子,扯左之後要用手先反到

但係我係反到冇問題的

引用:
原帖由 siu3010 於 2011-5-13 10:39 PM 發表 查看引用來源
聽人講話只要扯左果陣包皮唔識反就係包皮過長,請問係唔係??

我就係呢個例子,扯左之後要用手先反到

但係我係反到冇問題的
可以咁講, 不過過長唔影響去廁所同性交係無問題的

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-13 07:22 AM 發表 查看引用來源

你去邊個醫生覆診架?! 而家新趨勢唔係用激光咩?!
我去黃醫生度覆診, 都係喺尖沙咀! 佢話割包皮跟本唔會拖咁耐.... 又話D膠水跟本對傷口一D好處都冇.....!! 新趨勢真係唔一定好, 下次有類似既事, 要做多D RESEARCH先!!! 當買個教訓~

引用:
原帖由 chaumark 於 2011-5-14 12:29 AM 發表 查看引用來源

我去黃醫生度覆診, 都係喺尖沙咀! 佢話割包皮跟本唔會拖咁耐.... 又話D膠水跟本對傷口一D好處都冇.....!! 新趨勢真係唔一定好, 下次有類似既事, 要做多D RESEARCH先!!! 當買個教訓~
Dr. Chan 幫你做,你去Dr. wong 覆診 ? 收你幾多$$?

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-14 01:26 AM 發表 查看引用來源

Dr. Chan 幫你做,你去Dr. wong 覆診 ? 收你幾多$$?
頭一次三百, 第二次二百五!!! 重要平D............! 另外, 你D線溶哂未呀?

引用:
原帖由 chaumark 於 2011-5-14 04:06 PM 發表 查看引用來源

頭一次三百, 第二次二百五!!! 重要平D............! 另外, 你D線溶哂未呀?
未.....禁你唔返Dr. Chan 覆診架la ???

DR.WONG 其實係邊度...?
我都想搵佢幫下手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆