上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.6k

《美妙星》

搏極爭d、究其原因、可能1400-1600会更好!

《塑料喜》

贏得1W未夠皮!望今季多2W!

唔洗問阿貴, 呢隻酷比仔再出同程, 必成熱門前3,不過加左6分又好似加得少左, 根本保守估計佢係值90分馬, 好彩倉主係條矮仔,唔係矮佬, 應唔會咁有上進心, 憑出必搏.  不過照睇又唔似老友威威爆軚, 因為大熱門又係會長, 次熱又係條老菜與亞拉, 1.21.41又係唔簡單,  而且酷比仔幕後同肥仔葉係好老友架!

附件

忽然睇返1983年我買第4口孖宝、精彩76倍搭西域少俠15倍、直乘過万、我記得收八千几蝕水、可想而知自古以來都系自己友食返哂、因當年精彩練馬師張學文同西域少俠騎師浩德都有馬比佢上!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
忽然睇返1983年我買第4口孖宝、精彩76倍搭西域少俠15倍、直乘過万、我記得收八千几蝕水、可想而知自古以來都系自己友食返哂、因當年精彩練馬師張學文同西域少俠騎師浩德都有馬比佢上!

11395372 11395373
老劍, 你既記憶力已經係好勁, 簡直係無得頂, 原全不需要電腦來記憶.

呢隻平天下雖然話可以贏得慣勝聆聽都係大話夾好彩,因為慣勝馬上係條PK, 又係次熱門, 大熱門係副會長老友馬主, 不過雖然贏得好險, 但時間不俗, 跑谷應重有分在手, 14田都可以. 現時比慣勝聆聽低17分, 雖然係唔可以馬比馬, 都有上升空間.

附件

呢隻慣勝聆聽係老菜明益白頭賀當賀禮,長短皆宜, 白頭佬特意在谷中發難貪好分一啲. 1.20.85田草唔係講玩架!  前次輸比平天下皆因條仆街同天下皆老友, 受過茶禮才會讓步.

附件

《慣勝共贏》

蔡頭放探子去庫存、上季未郁手、有飛跑千六要小心!

係生果馬經版有一點無咁方便, 就係只有回應無得學山仔一樣可以上載圖片, 係美中不足.

附件

Apple 8.jpg (25.02 KB)

Apple 8.jpg

apple 7.jpg (78.45 KB)

apple 7.jpg

apple 9.jpg (28.89 KB)

apple 9.jpg

《真好漢》

和珅益庫存既泥地馬!執1W不難!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆