上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.4k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:42 AM 發表 查看引用來源
肚哦 ....食支煙先!!!!

小白公累就.......gogogo
靚天使左手痛呀 .....累5累都快d 整埋少少野 ......gogogo
我只會在呢度扮食煙~ :025: :025: :025:

嘩~~ 個頭好痛添~ :032: :032: :032:
閃啦~
大家都早點休息 good night

唔講住喇~我要專心鬥地主啊~~

大家生日係幾時?

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 02:47 AM 發表 查看引用來源
唔講住喇~我要專心鬥地主啊~~
facebook 玩????
有時間教我玩 ..... 因為我5識玩 !!!!:034:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 02:42 AM 發表 查看引用來源

咁一齊上床啦~
早點瞓啦~
你唔洗返工咩~ :025:
要番工!! 7點起床......:028:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 02:43 AM 發表 查看引用來源

我只會在呢度扮食煙~ :025: :025: :025:
我代你食 .......埋一份!!!!

越食越哦 ...死得

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 02:44 AM 發表 查看引用來源
嘩~~ 個頭好痛添~ :032: :032: :032:
閃啦~
大家都早點休息 good night
oh......好痛就那那林上床 ! gogogo........

人去樓空  六合中空  望住天空  感慨白空

1. 稱呼:        eric cahn
2.
性別 / 或情侶:    男     
3. 出生年//日:        81/10/29
4.
身高:      184
5.
體重:      180
6.三圍:            40/ 31/ 41
7 .平日嚐好活動: 打籃球, 打排球, swimming

8.MSN([email protected]