上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.4k

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-22 05:03 PM 發表 查看引用來源

返左?妳又知唧?:030:
你做野做到傻左呀,你msn同我講架嘛,你話同事結婚嘛:034:
咁你一定唔記得之前應承左我既野啦!!!!:026:

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-22 05:05 PM 發表 查看引用來源

你做野做到傻左呀,你msn同我講架嘛,你話同事結婚嘛:034:
咁你一定唔記得之前應承左我既野啦!!!!:026:
係播:096:我呢排真係好忙:028:
應承妳唧野我記得...但未得閒搞者:023:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-22 05:09 PM 發表 查看引用來源

係播:096:我呢排真係好忙:028:
應承妳唧野我記得...但未得閒搞者:023:
心淡:026:
咁你慢慢啦唔洗急,最緊要快:096:

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-22 05:24 PM 發表 查看引用來源

心淡:026:
咁你慢慢啦唔洗急,最緊要快:096:
做咩心淡ar....妳對我有記望嗎:122:
我老細成日都同我講呢句:032:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

做咩心淡ar....妳對我有記望嗎:122:
我老細成日都同我講呢句:032:
無喎:026: 今日你放幾點呀?:023:
我成日都同人講呢句:096:
你老細咁識搞笑既:096:

引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-22 05:31 PM 發表 查看引用來源

無喎:026: 今日你放幾點呀?:023:
我成日都同人講呢句:096:
你老細咁識搞笑既:096:
做咩ar....想約我ar:023::096:十二點左右掛:071:
妳成日同人講心淡:096:
我老細多野做果時都幾好唧...生意一少d就:032:

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-22 05:37 PM 發表 查看引用來源

做咩ar....想約我ar:023::096:十二點左右掛:071:
妳成日同人講心淡:096:
我老細多野做果時都幾好唧...生意一少d就:032:
唔係喎,我睇下放工返到去會唔會見到你咋嘛
唔係心淡成日講呀,係唔洗急,最緊要快呢句呀

win win:023: 入來探你

引用:
原帖由 winwin05 於 2008-12-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

蛋蛋:023:
果晚妳地玩到幾點:071:
我地3點幾就走晒喇~:071:
你果日幾點走稼??:092:
你又同邊個走稼??:003: :096:

應該返
引用:
原帖由 kk600604 於 2008-12-22 05:40 PM 發表 查看引用來源

唔係喎,我睇下放工返到去會唔會見到你咋嘛
唔係心淡成日講呀,係唔洗急,最緊要快呢句呀
妳應該返到屋企啦:023:見到我未:096:
妳都係唔洗急,最緊要快d返黎:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆