上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  38.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-11 02:16 PM 發表 查看引用來源

太暴力既無睇
情色片睇過但唔記得名
暫時韓片最鍾意係原罪犯
我睇埋外國既OLD BOY,完全唔係果片,原罪犯真係得得地.
但呢D戲睇完要抖抖......
如數字兄講,我都係鐘意睇D底褲著係面飛飛下果D,夠輕鬆.

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-11 02:35 PM 發表 查看引用來源

呢個時候白子刺身好正
去北海道滑雪,沖繩潛水,係我至愛.
我仲想去馬爾代夫添啊~~~~

上次朋友聚會,佢考左牌,令我心思思都想跟佢一齊潛水.太多野想........:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-11 02:35 PM 發表 查看引用來源

呢個時候白子刺身好正
很多男人愛吃, 怎麼C妹你都吃這個玩意, 哈哈哈, 重口味, 你SP的有沒有吃下去.
自己心裡過不了, 我連雞子, 牛羊鞭, 旦, 都吃不下.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-11 02:42 PM 發表 查看引用來源

正呀!我都好鍾意著jelly bean
可以慢慢一粒粒吃, 很好吃, 我愛 NAMA Chocolate. 不太甜, 又香又滑!
像C妹你的皮膚一樣的細緻潤滑. :smile_o12:

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-11 01:30 PM 發表 查看引用來源
上一上水。

工作忙到一個點。

今個月過左3分1,跑左60k,暫時達標。

有人陪左我一個晚上,好耐無試過咁好訓 XD
下星期再有人由早餐時間陪到你 dinner time 咪嫌人阻住你工作先好呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-11 02:46 PM 發表 查看引用來源

去北海道滑雪,沖繩潛水,係我至愛.
我仲想去馬爾代夫添啊~~~~

上次朋友聚會,佢考左牌,令我心思思都想跟佢一齊潛水.太多野想........:smile_13::smile_13::smile_13:
咁師兄考咗潛水牌冇?
如果考咗,真係應該出去潛,香港潛咗落去:smile_42:真係冇乜嘢睇得到:smile_39:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-11 02:48 PM 發表 查看引用來源

很多男人愛吃, 怎麼C妹你都吃這個玩意, 哈哈哈, 重口味, 你SP的有沒有吃下去.
自己心裡過不了, 我連雞子, 牛羊鞭, 旦, 都吃不下.
其實我覺得白子同海膽差唔多唔算重口味
白子係魚嘅精巢我點都唔會食咗型爸嗰度咁大鑊掛

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-11 02:57 PM 發表 查看引用來源

咁師兄考咗潛水牌冇?
如果考咗,真係應該出去潛,香港潛咗落去:smile_42:真係冇乜嘢睇得到:smile_39:
當然未,以前係泰國玩過一次柴娃娃,而家朋友考左,我先心思思之嘛.
問左佢好多野,佢出名細膽,但估唔到女仔都咁勇,我又幾欣賞,佢教練都係女仔黎添,嗱,我無因為佢係女仔先想學,我真係心思思睇魚架喳.我以前睇得最多就係魚樂無窮喳............

師妹都玩過嗎?邊度呢?香港?

引用:
原帖由 Carmen_Soso 於 2018-1-11 03:01 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得白子同海膽差唔多唔算重口味
白子係魚嘅精巢我點都唔會食咗型爸嗰度咁大鑊掛
你不會太緊張一口咬下去, 哈哈哈..
你愛吃白子, 那他射你口中, 應可接受吧???:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-11 03:16 PM 發表 查看引用來源

你不會太緊張一口咬下去, 哈哈哈..
你愛吃白子, 那他射你口中, 應可接受吧???:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
師兄.......射咩架?咁鬼馬架嘛?我又想知~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆