上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.4k

靚天使5累咩??????????
好多其他野做緊 ??????????

小白公食果D 係無睡2藥???????? 定係精神藥???? (食左令人精神)

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 02:29 AM 發表 查看引用來源

如果係得架話就算入院都唔怕啊。。
仁安又好住d野食又好食~:036: :036:
如果係呢間
小白可以來探你呢~  :023:
熟晒~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:32 AM 發表 查看引用來源

係呀 ...仁安好近 !!!!!:097:
唔知呢~ :122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:34 AM 發表 查看引用來源
小白公食果D 係無睡2藥???????? 定係精神藥???? (食左令人精神)
其實很累呢~
只係自己唔比自己瞓之嘛
家下頭暈暈 :028: :028:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 02:37 AM 發表 查看引用來源

唔知呢~ :122:
古 0 精怪............:092:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-15 02:38 AM 發表 查看引用來源

其實很累呢~
只係自己唔比自己瞓之嘛
家下頭暈暈 :028: :028:
下??? 自己5比自己訓????????
緊係頭暈啦....明明叫你比手休息下 ...你又係甘打字 .......
靚天使就醒木喇 .....得閒就休息下 .....:096:

肚哦 ....食支煙先!!!!

小白公累就.......gogogo
靚天使左手痛呀 .....累5累都快d 整埋少少野 ......gogogo

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:41 AM 發表 查看引用來源

下??? 自己5比自己訓????????
緊係頭暈啦....明明叫你比手休息下 ...你又係甘打字 .......
靚天使就醒木喇 .....得閒就休息下 .....:096:
咁一齊上床啦~
早點瞓啦~
你唔洗返工咩~ :025:

時間係 3 點喇 :044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆