上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  93.0k

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 05:02 PM 發表 查看引用來源其實我遇到個d唔係甘,無話達到咩目的:122:  ,不過係好多大話:122: ,但係對我又唔係唔好,最後比我飛左:096:
男男女女最唔同既係,男人著重目的,手段唔緊要:096:女人留心細節,結果可遇不可求:071:
女人啊,你唔好當男人手段(大話)做細節先得架:071:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-15 05:03 PM 發表 查看引用來源咁又未必???講在你口,一D說服力都冇呀~你不是開左post等女溝嘛~~~
口講啫,唔好當真先得架:096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 05:03 PM 發表 查看引用來源

有冇咁叨呀…:096:
真係既,我有個句講果句,有性關係之後變,甘我真係未遇過:122:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-15 05:04 PM 發表 查看引用來源有時我係覺得D女仔鐘意比人呃姐:096:
我都咁覺得:096: 

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 05:08 PM 發表 查看引用來源

口講啫,唔好當真先得架:096:
ok~~thank you~~

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 05:07 PM 發表 查看引用來源

男男女女最唔同既係,男人著重目的,手段唔緊要:096:女人留心細節,結果可遇不可求:071:
做人簡單d先,男人女人有好多種,我唔信會無個好男人好女人,又或者甘講可能以前我太灰,咪講到無囉:122:

引用:
原帖由 雄性動物 於 2009-4-15 05:07 PM 發表 查看引用來源

其實女人耍手段遠比男人叻,男人耍嘜手段女人都知道個男人為左同佢上床.

但女人耍手段,男人住住唔知佢為嘜,所以唔覺佢地耍手段:096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-15 05:17 PM 發表 查看引用來源ok~~thank you~~
其實我唔知你又好,佢又好,只係男人講既野,8成都好快唔記得,要聽人講不如自己用眼睇,用聽仔聽下佢身邊既人眼中既佢,你當我塔訕就得:071:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-15 05:04 PM 發表 查看引用來源

有時我係覺得D女仔鐘意比人呃姐:096:
我唔係架,唔岩就分手:122: ,係傷架啦,又如何呢 ...人生必經:041: ,傷心完,又再上路....:122:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 05:18 PM 發表 查看引用來源做人簡單d先,男人女人有好多種,我唔信會無個好男人好女人,又或者甘講可能以前我太灰,咪講到無囉:122:
但你地又好鬼煩呢:096: 一碌木又話人一碌木,花心又話人花心,成日又唔問就將d野諗埋一邊:096:
好唔係無,但睇你將個重點放係優點定缺點度:122: 你宜家我就唔擔心你,灰都孖份,幾令人羨慕:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆