上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.7k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-27 12:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈即刻去check下pm先(可能一個pm都無。。。鳴)
我都想收pm.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-27 12:08 AM 發表 查看引用來源

我堅想睇,但都應該無機會.
唔通真係等睇碟?但完全唔同感覺呢..............
係啊。
我今次揀左間有特别效果,原來張椅會隨配樂震…

諗諗下,如果睇AV會點呢…?嘿嘿。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-27 09:35 AM 發表 查看引用來源

係啊。

到時張椅應該會加多一些震動器,哈哈!

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-11-27 12:15 AM 發表 查看引用來源

下星期放假去睇下早場先
你就正啦~
其實可能我要求低,上次套batman v superman其實我都接受但好多人講唔掂.
可惜無綠燈俠,唔知日後有無佢份呢............

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-27 12:53 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我想認真咁答你架。。。衰人!!依傢唔駛答啦咁
點解,因太多??HAHA...........

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-27 09:33 AM 發表 查看引用來源

勁啊!勁啊!寫故事都有排寫囉!哈哈!
如果有廿個,隔日見一個,一個月都見唔晒......HAHA......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-27 09:35 AM 發表 查看引用來源

係啊。

師兄睇既係4D版,5D版?我聽人講,會出風噴水架,真係好似打到黎.
如果係AV,我怕你一面都係............:smile_43::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-27 10:01 AM 發表 查看引用來源

你就正啦~
其實可能我要求低,上次套batman v superman其實我都接受但好多人講唔掂.
可惜無綠燈俠,唔知日後有無佢份呢............
Batman vs superman 我無睇,所以唔明前面

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-27 10:03 AM 發表 查看引用來源

如果有廿個,隔日見一個,一個月都見唔晒......HAHA......
JJ真係咁勁?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-11-27 08:10 AM 發表 查看引用來源

JJ師姐,你可以話你想去睇嘛!叫佢陪你睇。
我一般般啦,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆