上一頁下一頁
發新話題

28 - 40 YEARS OLD單身既人,,,請進

收藏  |  訂閱
1.4k  32.0k

唔同意咪唔好參加就係咁簡單,參加得一定係自願照遊戲規則玩

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 12:46 發表 查看引用來源

同一個道理,MEETING既地方你認為20個人都會同意:smile_o01:
我地揀左MK作MEETING既地點~(方便大家返屋企)
樓上CAFE, 應該會包埸(包埸就只係得我地20幾個人)

咁樣都唔同意~?????:smile_o02:

引用:
原帖由 於 2009-7-6 12:56 PM 發表 查看引用來源
好有道理喎.....

引用:
原帖由 於 2009-7-6 12:55 PM 發表 查看引用來源

咁你有乜好提議呀講德兄:smile_53: :smile_53:
咁一開始講明去邊做d咩有興趣就報名咪攪掂羅:smile_o01:
你地都問過一d人想做d咩家啦:smile_o01:

引用:
原帖由 於 2009-7-6 12:56 發表 查看引用來源
亞穆...1個字 " ":smile_o12:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-6 12:59 PM 發表 查看引用來源

我地揀左MK作MEETING既地點~(方便大家返屋企)
樓上CAFE, 應該會包埸(包埸就只係得我地20幾個人)

咁樣都唔同意~?????:smile_o02:
咁咪係羅,點觲仲要問我20個人會唔會唔同意呢:smile_o01:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 13:01 發表 查看引用來源

咁咪係羅,點觲仲要問我20個人會唔會唔同意呢:smile_o01:
我睇到係會唔會有難度:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 於 2009-7-6 01:29 PM 發表 查看引用來源

我睇到係會唔會有難度:smile_53: :smile_53:
老實講,多女就冇難度,小就高難度:smile_o01:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 13:33 發表 查看引用來源

老實講,多女就冇難度,小就高難度:smile_o01:
咁你去唔去先:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 於 2009-7-6 01:37 PM 發表 查看引用來源

咁你去唔去先:smile_04: :smile_04:
我唔係女,約我冇用個bor:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆