上一頁下一頁
發新話題

兩穴齊插實在回味無窮!!

收藏  |  訂閱
623  45.4k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-23 02:11 PM 發表 查看引用來源

係呀,唔係仲可以有d咩~:smile_13:
搵次試下用條假狗插返你bf后面, 等佢都high下:smile_o12:

引用:
原帖由 陳_大_文 於 2009-6-23 02:11 PM 發表 查看引用來源

咁又係, 實在我都未試過開菊花...嘿嘿
毒龍鑽,蒙眼強姦,奶腳趾,插後門,玩具......
以上種種我玩過晒,但真係唔係人人接受,
我經常比人pm罵我變態~:smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-23 02:05 PM 發表 查看引用來源

唉~無話唔得0既~但好無癮囉~最少都鍚啖至擰轉面訓啦~
我之前果個就係犯下呢點令我極度失望~:smile_45:
可能我同佢訓教時間唔同啦...............
同埋少左好多啦

引用:
原帖由 陳_大_文 於 2009-6-23 02:13 PM 發表 查看引用來源

搵次試下用條假狗插返你bf后面, 等佢都high下:smile_o12:
一早試過啦呢樣~
之後佢仲整住後面,前面插返我添~

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-6-23 02:08 PM 發表 查看引用來源

佢話唔想喇喎
唔係嘛, 咁唔體貼, 呢d"色勞"即係你想返車啦, 幾攰都執多你一鋪啦:smile_o08:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-23 02:12 PM 發表 查看引用來源

唔想咪算囉~幫佢按摩下都係情趣黎,我次次都會架~:smile_40:
係呀, 都無得逼啦

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-23 02:14 PM 發表 查看引用來源

毒龍鑽,蒙眼強姦,奶腳趾,插後門,玩具......
以上種種我玩過晒,但真係唔係人人接受,
我經常比人pm罵我變態~:smile_39:
車, 又唔叫佢玩, 咁都有得鬧, 傻架??

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-23 02:14 PM 發表 查看引用來源
可能我同佢訓教時間唔同啦...............
同埋少左好多啦
呢樣你地男人眼中好少0既問題,係女人眼中係好大問題黎.
要多加注意~其實攬一攬唔阻你一分鐘,
但比女人感覺,至少你唔係插完發洩就算,個心甜好多.

引用:
原帖由 陳_大_文 於 2009-6-23 02:15 PM 發表 查看引用來源

唔係嘛, 咁唔體貼, 呢d"色勞"即係你想返車啦, 幾攰都執多你一鋪啦:smile_o08:
咁可能佢男友真係太累呢~

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-6-23 02:15 PM 發表 查看引用來源

係呀, 都無得逼啦
你下次試下按摩下佢,等佢快d唔累,之後睡一陣,
再返飛.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆