上一頁下一頁
發新話題

深圳推油 - Part 2 # 89

收藏  |  訂閱
297  92.8k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-9 23:26 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_19:好忙啊..好多野搞,,,,weekend 又有健康活動玩..沒計la..
同我抽血果個女黎ga wor.. :smile_24:好痛啊..
:')吉手指吾痛..但今次抽血果一針真係好痛
重以為係男仔添....
我抽血果一針又唔痛喎 ~~
係咪你太緊張呀?

引用:
原帖由 Kenyon0513 於 2009-6-9 11:29 PM 發表 查看引用來源

重以為係男仔添....
我抽血果一針又唔痛喎 ~~
係咪你太緊張呀?
旺角果個...抽血男... 我成日都覺得佢好型..
:smile_47:今日見到有個靚仔...
:smile_24:之前都係吉手指果針痛d... 但今次...唉...好痛...
:smile_19:捐到450la...之后仲有好多血bid出黎

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-9 23:32 發表 查看引用來源
旺角果個...抽血男... 我成日都覺得佢好型..
:smile_47:今日見到有個靚仔...
:smile_24:之前都係吉手指果針痛d... 但今次...唉...好痛...
:smile_19:捐到450la...之后仲有好多血bid出黎
又昅仔 ...
我今日都係旺角,
我同Gf等食飯果陣有2條友係咁昅我條女....:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Kenyon0513 於 2009-6-9 11:35 PM 發表 查看引用來源

又昅仔 ...
我今日都係旺角,
我同Gf等食飯果陣有2條友係咁昅我條女....:smile_45: :smile_45:
你平時都昅人條女ga la.
:smile_35:我好多時候都係旺角...

thanks for sharing!

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-9 23:39 發表 查看引用來源
你平時都昅人條女ga la.
:smile_35:我好多時候都係旺角...
雖然係.....:smile_30:
我gf 著左件好似雪紡果種寬領衫
果兩個pk仔昅到出面....樣衰左D姐...:smile_39:

好多時候都係旺角.....點解腐液彈你冇中招嫁

引用:
原帖由 Kenyon0513 於 2009-6-9 11:44 PM 發表 查看引用來源

雖然係.....:smile_30:
我gf 著左件好似雪紡果種寬領衫
果兩個pk仔昅到出面....樣衰左D姐...:smile_39:

好多時候都係旺角.....點解腐液彈你冇中招嫁  
:smile_47:好引人ga wor..透透地..
我上次仲嬲啊..有條友企係我面前"吉"高昅我啊..
我都lucky小小ge..平時都沒事

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-9 23:47 發表 查看引用來源
:smile_47:好引人ga wor..透透地..
我上次仲嬲啊..有條友企係我面前"吉"高昅我啊..
我都lucky小小ge..平時都沒事
都係..我都望到佢入面件背心:smile_19:
不過佢好鍾意咁著....:smile_45:

企係你面前"吉"高昅....咁大膽??:smile_14:
你冇@#$%^& 佢咩?:smile_30:

引用:
原帖由 Kenyon0513 於 2009-6-9 11:50 PM 發表 查看引用來源

都係..我都望到佢入面件背心:smile_19:
不過佢好鍾意咁著....:smile_45:

企係你面前"吉"高昅....咁大膽??:smile_14:
你冇@#$%^& 佢咩?:smile_30:
:smile_47:引死仔
我果陣落緊樓梯ga.. 當我諗住XYZ 佢...佢閃左..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-9 23:53 發表 查看引用來源
:smile_47:引死仔
我果陣落緊樓梯ga.. 當我諗住XYZ 佢...佢閃左..
引死仔....我D fd 見到佢都精神晒
成日問佢有冇Fd介紹....

諗住XYZ 佢...佢閃左..........追住鬧嘛,
嗌..色魔呀,飛禮呀嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆