上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

樓主~睇唔到相呀~我永遠支持你~

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-2 12:57 AM 發表 查看引用來源
玩具篇:
咁你玩完3p玩具之後覺得點呀?
有無諗過下次玩4p呢?
你d  post愈來愈似日本AV咁呀........
又新奇、又刺激、又有得食埋添..............
我估你果晚一定訓唔著.......
高潮一浪接一浪呀............
相反啦我尋晚訓到死豬咁,實在咁樣又un又郁又拱pat又按著勁切真係好累呀~:smile_19:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-2 01:06 AM 發表 查看引用來源
肛交篇:
睇完之後發覺你兩公婆真係好恩愛同埋簡直係絕配呀..........
唔知下次出post會係幾時呢?????
咁就要問下我隻公啦~我就幾時都ok~

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-2 01:07 AM 發表 查看引用來源

個張相ge post ..我都影個差不多ge:smile_40:
anyway..sleep la..nice dream la..my dear bcm:smile_o09:
哎呀真係咁正~你個吻好大我要搵豬公幫手頂住~

引用:
原帖由 sam310 於 2009-6-1 11:45 PM 發表 查看引用來源
真係超正咁wor~~~
have photo ma??
我有相架唔知點解出唔到,我遲d再upload啦~

引用:
原帖由 kdtf 於 2009-6-2 01:08 AM 發表 查看引用來源
樓主~睇唔到相呀~我永遠支持你~
有無好0既上傳網介紹呀,呢個upload網成日死圖(唔想用photobucket).

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 01:07 AM 發表 查看引用來源

係呀其實好多鬼主意都係我提出佢和議咁囉......佢應該high掛:smile_30:
所以特別容易有高潮囉.....

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 01:08 AM 發表 查看引用來源

相反啦我尋晚訓到死豬咁,實在咁樣又un又郁又拱pat又按著勁切真係好累呀~:smile_19:
就算累都值得既........

我嚟啦~~~~~~b姐晚安~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 01:09 AM 發表 查看引用來源

咁就要問下我隻公啦~我就幾時都ok~
到時記得出post呀..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆