上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 22

收藏  |  訂閱
1.5k  10.0k

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 07:30 PM 發表 查看引用來源

0721..你都好呀
第一個人叫我d數字:smile_30:

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 07:33 PM 發表 查看引用來源
0721咁勁既...講下都知

你今晚又去呀:smile_41:
我想嫁
不過冇錢咋
27號果個就可能去

心宜係咪準備緊出去了????:smile_41:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-16 07:33 PM 發表 查看引用來源

第一個人叫我d數字:smile_30:
0721,,,:smile_38: 客機好似叫緊:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 07:36 PM 發表 查看引用來源

0721,,,:smile_38: 客機好似叫緊:smile_30:
果個係747呀,傻豬:smile_30: :smile_30:

[quote]原帖由 迪迪0712 於 2009-5-16 07:36 PM 發表 查看引用來源
心宜係咪準備緊出去了????:smile_41: [/quote

未呀,,開心時間仲未完,,又未到時間講bye  bye,,,,:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 07:36 PM 發表 查看引用來源

你幾點要閃人呀??:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-16 07:31 PM 發表 查看引用來源
我仲未習慣自己個頭像:smile_30: :smile_30:
講真我都好唔憤見到你依家咁呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 07:37 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 迪迪0712 於 2009-5-16 07:36 PM 發表 查看引用來源
心宜係咪準備緊出去了????:smile_41: [/quote

未呀,,開心時間仲未完,,又未到時間講bye  bye,,,,:smile_3 ...
今次記住睇清楚呀:smile_04: :smile_04: :smile_03:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

我想嫁
不過冇錢咋
27號果個就可能去
哦....幾錢都呀,好貴既咩.....

不過我都唔係好飲,我1支起2支只,怕吹波波:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆