上一頁下一頁
發新話題

再遇沙灣多水囡囡 (仲濕過上次)

收藏  |  訂閱
737  51.3k

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 12:54 AM 發表 查看引用來源

我跟住佢尾去房間﹐見到兩條女都好正﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

我問過我條女﹐另一個坐我都既系佢D好姐妹﹐不過條女話唔製﹗﹗﹗:') :') :')
其實我想想下沙灣D女係咪通常都吾肯雙飛嘅呢?

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 12:53 AM 發表 查看引用來源

沙灣ching你又岩?
只要有女各酒既地方他都會有性趣

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-16 12:57 AM 發表 查看引用來源
廾年前主場:smile_13:
陰公, 我宜家先學人去沙灣, 原來ching廾年前已經去玩喇, 我仲以為好in添

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-4-16 12:47 AM 發表
水哥身在HK
中午過左HK搞車牌﹐依家返回CP啦﹗﹗﹗

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-16 12:59 AM 發表 查看引用來源

只要有女各酒既地方他都會有性趣
有女又有酒! 我都岩喎

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 00:59 發表 查看引用來源

我本來應成飯盒今晚上cp...做來:smile_13:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-16 12:59 AM 發表 查看引用來源

ching咁快又上左cp玩, 今次sn定仁k先?

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 12:58 AM 發表

其實我想想下沙灣D女係咪通常都吾肯雙飛嘅呢?
我知道我上一次去﹐有位師兄搞左雙飛﹗﹗﹗
今次又見到有人可以﹐不過系唔認識既﹗﹗﹗
其實應該既D女問題﹐新女唔習慣當然唔系啦﹗
老手應該可以既﹗﹗﹗重有下一次揀女時﹐同媽咪傾傾應該沒有問題的﹗﹗﹗
不過需要兩條女都岩你心水才難呀﹗﹗﹗

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 00:39 發表

哈哈, 愈來愈多有經驗嘅ching入嚟撐場喎
你好小强:smile_35:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-4-16 01:02 AM 發表

ching咁快又上左cp玩, 今次sn定仁k先?
去左洗腳﹐跟著返家睡覺﹗﹗﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆