上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

早晨小妹妹,復活節的第二天,大清早向你問好。遙想當年,耶蘇在這個時候揹起十字架,步上各各他山,為世人獻出生命,真是何等偉大。...................世上真有好人被誣致死,古今一樣.................無論如何,請把握今天,擁有今天,歡渡今天。

引用:
原帖由 月英 於 2009-4-10 01:08 PM 發表 查看引用來源

等人等到瞓著添
月英,您好呀~
唔好咁啦~
訓晏左嗎...:smile_13:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-10 02:18 PM 發表 查看引用來源
小妹...HAPPY EASTER:smile_40:
戀戀,您都係呀!!:smile_40:

引用:
原帖由 lief001 於 2009-4-10 07:09 PM 發表 查看引用來源

小妺做乜冇左我名架????:smile_22:
:smile_14: 依依......稀客喎~~~:smile_40:
加返您名啦~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-4-10 11:58 PM 發表 查看引用來源
我返來啦
TIGA ~ 您好呀~:smile_40:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-11 05:54 AM 發表 查看引用來源
早晨小妹妹,復活節的第二天,大清早向你問好。遙想當年,耶蘇在這個時候揹起十字架,步上各各他山,為世人獻出生命,真是何等偉大。...................世上真有好人被誣致死,古今一樣.................無論如何, ...
哥哥~您好呀!
您都好早喎~~~
:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-4-12 10:34 PM 發表 查看引用來源

哥哥~您好呀!
您都好早喎~~~
:smile_40: :smile_40:
小妹無去街咩:smile_38:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-12 10:38 PM 發表 查看引用來源
小妹無去街咩:smile_38:
我冇呀!!
昨天同D同學仔BBQ...
今日唔係好舒服,就冇去啦~
我而家要去覺覺啦~~
早抖啦~戀戀~~:smile_40: :smile_40:

早抖啦~各位朋友仔,明天同大家傾過....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-4-12 10:48 PM 發表 查看引用來源

我冇呀!!
昨天同D同學仔BBQ...
今日唔係好舒服,就冇去啦~
我而家要去覺覺啦~~
早抖啦~戀戀~~:smile_40: :smile_40:
goodnight...小妹,早d休息唔豬服:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆