上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.9k

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 11:42 PM 發表 查看引用來源

放心啦 呢到無人會同你搶
根據可靠消息
^*都幾鐘意你架
:smile_42: :smile_42: 唔好拉埋我落水....

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-13 11:59 PM 發表 查看引用來源

我無你咁熟喎!
你係心目中大家ge"芙水王

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 11:57 PM 發表 查看引用來源

不如師兄講你心目中十強出黎 我想過目下
^) 黛林 我第一個BLACKLIST佢

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-13 11:52 PM 發表 查看引用來源

話明係行矩唔可能因一個半個而改架,你都話十個八個陪訓緊,貨源充足!:smile_35:
講規矩唔比帶手機入房唔準聽添啦...唔準一早拿油...唔準比個客自己走來走去一定要跟...事實呢...:smile_27:
用人之際只要經理得就得...話係公司留佢都重得...比唔比有無比鬼知...
我之前係京記有個老相好回了老家之後過哂請假時間返來先辭職...最後無水回...
咪又係經理因佢關係好...叫佢返慢慢扣...最後因佢都有唔少客...又唔洗扣...係人冶唔係法治...

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-14 12:02 AM 發表 查看引用來源

點解既?係唔係有什麼不愉快經歷啊...

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-14 12:02 AM 發表 查看引用來源

黛林我第一個 BACK LIST 佢... 我英文唔好... 我唔識吋 BLACK... 我想佢回... 所以 BACK LIST 佢... :smile_30:
佢衰太專業唔太"林"客啫...其實佢都話找夠就回老家...其他配套非常可以了...只係雙野 ---> 眼都電死我了...

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-14 12:00 AM 發表 查看引用來源

你係心目中大家ge"芙水王
吹水王就有份,嘩原來咁多猛人在睇,班門弄斧,都係出少句聲好喇!:smile_13:

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-14 12:06 AM 發表 查看引用來源

點解既?係唔係有什麼不愉快經歷啊...
我知...因為師兄揸到今時今日人地走了都未揸哂...:smile_30:

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-14 12:06 AM 發表 查看引用來源

黛林我第一個 BACK LIST 佢... 我英文唔好... 我唔識吋 BLACK... 我想佢回... 所以 BACK LIST 佢... :smile_30:
佢衰太專業唔太"林"客啫...其實佢都話找夠就回老家...其他配套非常可以了...只係雙野 --- ...
有無人知fy邊個最後生

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-14 12:06 AM 發表 查看引用來源

佢衰太專業唔太"林"客啫...其實佢都話找夠就回老家...其他配套非常可以了...只係雙野 --- ...
其實係咩 LIST呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆