上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 kcchan2005 於 2009-4-5 05:24 PM 發表 查看引用來源
小天使...你叫乜名呀...同小公主是否一樣呀...哈
既然叫小天使~ 仲唔知我叫咩名...:smile_27: 當然同小公主有所不同啦~ 等你諗0下有咩唔同先啦~:smile_35:

小天使回來啦~:smile_15: 不過好似無咩人咁0既~:smile_45:

早晨天使,依然在朦朧的清晨向你問好。我不以貌取人,我的朋友也不以貌取我。

hello long time no see

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-4-6 11:09 AM 發表 查看引用來源
hello long time no see
支持小天使.早晨

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-6 12:36 AM 發表 查看引用來源
小天使回來啦~:smile_15: 不過好似無咩人咁0既~:smile_45:
時空交替, 令大家擦身而過, 奈何..:smile_39:
淺白解釋: 紅孩兒作息有序, 而小天使卻晨昏顛倒..:smile_30:

HI!MORNING^^

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-4 01:31 PM 發表 查看引用來源

......... 刪除左啦~幸好有釭孩兒提醒小天使咋~:smile_27:
客氣, 有沒有去那裡購買加菲..

紅孩兒出品..:smile_14:

新手報到:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-6 12:36 AM 發表 查看引用來源
你瞓着了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆