上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+47回

收藏  |  訂閱
751  4.9k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-1 10:42 PM 發表 查看引用來源
山...今日係哥哥死忌:smile_39:
話我灌水wo......:smile_45:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-2 08:41 AM 發表 查看引用來源

唉.....戀戀....你知唔知..我俾人扣左 成一百分.....自己回自己post...自已同自己講野都唔得 :smile_42:
我日日叫jp早晨都一口氣扣左我三百幾分

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-2 08:46 AM 發表 查看引用來源

話我灌水wo......:smile_45:
我同人隔住叫............都扣................但無扣其他人

Good Morning Class  :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-2 08:41 AM 發表 查看引用來源

唉.....戀戀....你知唔知..我俾人扣左 成一百分.....自己回自己post...自已同自己講野都唔得 :smile_42:
山..無鬼唔死人..你明唔明:smile_38: :smile_38:

hello, 好耐無見啦~:smile_15:

引用:
原帖由 2one2 於 2009-4-2 12:16 PM 發表 查看引用來源
hello, 好耐無見啦~:smile_15:
一姐...好耐無見...幾時一齊去嚟食飯:smile_38:

兔兔...一姐...係咪走左:') :')

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-2 12:26 PM 發表 查看引用來源
兔兔...一姐...係咪走左:') :')
係呀, 岩岩去左食飯呀~:smile_13:

戀戀宜家黎左山區呀, 好似都黎左好耐啦噃~

引用:
原帖由 2one2 於 2009-4-2 01:57 PM 發表 查看引用來源

係呀, 岩岩去左食飯呀~:smile_13:

戀戀宜家黎左山區呀, 好似都黎左好耐啦噃~
我都有轉場去玩:smile_04: .你又唔開post玩.無辦法啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆