上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔o黎找上天的安排

收藏  |  訂閱
744  4.9k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:39 PM 發表 查看引用來源
想問問點坐<---都係同一地方ja ma~~連住個站ga!:smile_38::smile_38:
妳指係大圍落車行去附近就上得車:smile_13: 其次想問問, 係咪上車前搵拍卡機拍o左先上車:smile_41: 洗唔洗坐港鐵咁要選埋落車既車站先:smile_44:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 09:43 PM 發表 查看引用來源

妳指係大圍落車行去附近就上得車:smile_13: 其次想問問, 係咪上車前搵拍卡機拍o左先上車:smile_41: 洗唔洗坐港鐵咁要選埋落車既車站先:smile_44:
好似九龍唐火車站同地鐵站咁連埋:smile_38:

係咪上車前搵拍卡機拍o左先上車<---你古丁丁車咩:smile_27::smile_30:~~

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:42 PM 發表 查看引用來源
有d 唔靚ga都化到好靚:smile_13:一定落左好多心機:smile_40:
係呀! 我層樓就有位, 不過一定係全"面"執(指全塊面都化晒)囉:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:45 PM 發表 查看引用來源
咁妳意思係咪齋轉車就得:smile_44:

見5見ar?起大圍到轉線!!

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:49 PM 發表 查看引用來源
今次係... 見一見定見唔見先:smile_30: 如果係見唔見, 我就唔見:smile_44: 但妳咁講, 我估上 MTR 網會知一二, 一陣同妳傾完我會上去睇
多謝妳教我o衣位蠢老野!:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:45 PM 發表 查看引用來源
係咪上車前搵拍卡機拍o左先上車
唔怪得... 原來我要 reload 幾次先見到:smile_40: 多謝晒妳呀, 蚊女:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 09:52 PM 發表 查看引用來源

今次係... 見一見定見唔見先:smile_30: 如果係見唔見, 我就唔見:smile_44: 但妳咁講, 我估上 MTR 網會知一二, 一陣同妳傾完我會上去睇
多謝妳教我o衣位蠢老野!:smile_30:
#242  bo :smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:49 PM 發表 查看引用來源
係喎, 妳想唔想同妳朋友今星期免費去機場睇 3D 零零狗:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 09:54 PM 發表 查看引用來源

唔怪得... 原來我要 reload 幾次先見到:smile_40: 多謝晒妳呀, 蚊女:smile_38:
唉:smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆