上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(38)

收藏  |  訂閱
746  6.4k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-2-24 12:50 PM 發表 查看引用來源

我都明白~e家差唔多lunch time~所以我都係講笑咋~
唔洗放係心喎~
我都見你係其他舖傾左陣, 好玩嘛

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-2-24 01:03 PM 發表 查看引用來源

但唔包括我 ....... :smile_13: :smile_13:
你呢條係問題, 定係答案呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-2-24 01:47 PM 發表 查看引用來源

HIHI,你好,,我喺COBE  AR,,依,是LA,現在在公司好悶AR..見你地傾得咁開心,一起傾LA,,
hehe...係咩...:smile_14:
不過做野要緊呀...

引用:
原帖由 cobe 於 2009-2-24 01:41 PM 發表 查看引用來源
又來傾下先,,,,大家好AR
hihi....你又係可以係公司上網架:smile_30:
呢度一時時多人, 不過有新囡囡, 可能一陣就會有人屎出黎:smile_45: :smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-24 01:53 PM 發表 查看引用來源

呢度一時時多人, 不過有新囡囡, 可能一陣就會有人屎出黎:smile_45: :smile_45: :smile_30:
因為有靚女...:smile_47:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 01:52 PM 發表 查看引用來源

hehe...係咩...:smile_14:
不過做野要緊呀...
就是無野做AR,同埋公司得我一個咋,HEHE,,,好FREE KA,,你呢在HOME定公司AR

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-24 01:54 PM 發表 查看引用來源

因為有靚女...:smile_47:
係...不過當然唔係我啦...:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-2-24 02:02 PM 發表 查看引用來源

就是無野做AR,同埋公司得我一個咋,HEHE,,,好FREE KA,,你呢在HOME定公司AR
失業中...:smile_42:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-2-24 02:02 PM 發表 查看引用來源

你又係一個人:smile_41:
我都係喎:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-24 01:53 PM 發表 查看引用來源

HIHI,,,是AR,在公司上網AR,,你都喺AR
哈哈,,,,多唔多人唔緊要LA,,最緊要啱傾咪得LO,,嗯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆