上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss ,徵朋友93

收藏  |  訂閱
742  6.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-22 11:42 PM 發表 查看引用來源

今次呀:smile_44: .殺我也不上當了.都唔會益你呀.你現在左看看.右看看,discuss佳人在眼前呀:smile_30: :smile_30: 唔會講比你知呀:smile_38: :smile_38:  
佳人咪蓉兒囉,文曲知道..............

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-22 11:46 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 咁就吾係聽人講喇.....果個係飛左我的其中一個女朋友:smile_45:
咁:smile_14: :smile_14: sorry呀,我唔知呀.你自已拿出來給我見呀:smile_42:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-22 11:48 PM 發表 查看引用來源

文曲唔信,足智多謀的蓉兒怎會上當?:smile_39:
我以為自已寫得不明,但你是文字高手,無理由看不明呀:smile_27: ,就估估下.真是會敗在你手上:smile_39: .好一個任我行.蓉兒真是不夠你班,我要加油趕上你,要成為蓉老師

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-22 11:51 PM 發表 查看引用來源

佳人咪蓉兒囉,文曲知道..............
咁我都認呀.我是合格的呀.見過我的朋友,也話我心地好.人友善.只是個樣差小小:smile_30: :smile_30: :smile_30:

各位夜已深了,我要睡了,祝大家愉快迎明天
多謝文曲,happy哥,peter, c c的支持,bye bye美夢呀 :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-23 12:05 AM 發表 查看引用來源
各位夜已深了,我要睡了,祝大家愉快迎明天
多謝文曲,happy哥,peter, c c的支持,bye bye美夢呀 :smile_43:
乖乖,鍚鍚無數個去睡吧 --------------->註﹕蓉兒專用鍚鍚公仔

蓉蓉。。。。。。。。。。早抖, 我都訓,
GOOD NIGHT

早晨蓉兒,在一個潮濕的春天早上向你問好。

早晨蓉兒~春來夢纏綿,醒來覺曉遲....

hi!morning^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆