上一頁下一頁
發新話題

徵25歲以上飲食男女......4

收藏  |  訂閱
357  3.7k

引用:
原帖由 280200 於 2009-2-28 07:24 PM 發表 查看引用來源
食乜飯咁好a~~~
有冇埋水果a???
家常便飯~~:smile_30: :smile_30:
有糖水送, 就無水果送~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 清心丸綠豆爽 於 2009-3-2 11:00 PM 發表 查看引用來源

家常便飯~~:smile_30: :smile_30:
有糖水送, 就無水果送~~:smile_13: :smile_13:
禾要食清心丸~~:smile_30: :smile_30:

點解一定要25歲以上呢?

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009/3/2 05:53 PM 發表 查看引用來源

係呀.........甜品最叻打錯字
係外x手先岩........ :smile_35:
不過唔係太就腳囉

日x食真係自己食過,d野食算ok既
魚生都好新鮮,亦好多款
不過係間中會漏單囉,招呼麻麻
要求唔太高既,其實都ok既
我又覺得 ...
日X食, 有機會試下......
因為我覺得佢同之前係呢間附近執左笠果間"大走佬"好似差不多咁~:smile_30:

引用:
原帖由 yy2005 於 2009-3-3 02:06 AM 發表 查看引用來源
其實over 18歲都ok
最緊要岩傾

引用:
原帖由 master_asia 於 2009-3-3 02:14 AM 發表 查看引用來源

日X食, 有機會試下......
因為我覺得佢同之前係呢間附近執左笠果間"大走佬"好似差不多咁~:smile_30:
咁坦白.................佢比大走佬好得多
最少唔會食壞人先

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009-3-2 05:53 PM 發表 查看引用來源

係呀.........甜品最叻打錯字
係外x手先岩........ :smile_35:
不過唔係太就腳囉

日x食真係自己食過,d野食算ok既
魚生都好新鮮,亦好多款
不過係間中會漏單囉,招呼麻麻
要求唔太高既,其實都ok既
我又覺得 ...
點解要用x.....唔見得光架??....黑店黎架??:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 yy2005 於 2009-3-3 02:06 AM 發表 查看引用來源
因為呢度好狼........:smile_40:

引用:
原帖由 iiiivan 於 2009-3-3 02:59 PM 發表 查看引用來源

點解要用x.....唔見得光架??....黑店黎架??:smile_14: :smile_14:
費事幫人賣廣告,俾餅主收廣告費

閃人喇..........要出去了
下次傾 ^^

引用:
原帖由 iiiivan 於 2009/3/3 02:59 PM 發表 查看引用來源

因為可能唔畀賣廣告:smile_44: :smile_44:
所以唔可以咁明顯:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆