上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么狗貳

收藏  |  訂閱
747  4.8k

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-1-29 12:55 PM 發表

dr 醫學美容, 夜班文員主要幫佢鰠夜晚做齊咁多間分店的report 同跟d 文件~~~
我做office №, 咁應該都ok 鮋~~~
原來係咁...咁你要比心機做啦...

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 01:00 PM 發表 查看引用來源

我都明...以前我玩開個post都係咁...散晒..
你講蜘蛛俠佢地嗎???

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-29 01:03 PM 發表 查看引用來源

原來係咁...咁你要比心機做啦...
不過我都驚佢會sell 我嘢~~~
係嘅會好麻煩, so 我要睇定d!!!

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-1-29 01:03 PM 發表 查看引用來源

心聲高唱:"小生小生怕怕囉~~~ 哎呀哎呀唷!!!"
唉~~
心淡~~~~ :smile_35:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-29 12:56 PM 發表
差吾多到期啦,:smile_35:
今年期..:smile_14:

:smile_30:

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-1-29 12:58 PM 發表

係呀~~~
本身叫我 2月9 先返, 突然要我即返~~~
唯有.......乖乖地去上班~~~
反正我唔會同錢作對~~~
梗係啦...:smile_30:

引用:
原帖由 等愛 於 2009-1-29 12:58 PM 發表

刀刀~
今時唔同往日啦~~
講錯少少就會俾人禁言啦~~~ :smile_44: :smile_44:
唔係掛..好嚴重個d咋掛:smile_14:

引用:
原帖由 等愛 於 2009-1-29 01:00 PM 發表

查實唔關d serve 樹~
係人既問題~~~~~ :smile_44:
咩問題呀:smile_41:

引用:
原帖由 等愛 於 2009-1-29 01:05 PM 發表 查看引用來源

唉~~
心淡~~~~ :smile_35:
一早淡咗, 所以若非大佬king 在此, 我未必會閃現~~~
為了大佬king, 我願忍!!!

引用:
原帖由 等愛 於 2009-1-29 01:01 PM 發表

冰個係你反開架~~~ :smile_47:
唔知你知唔知wor...個名都幾長下架...咩談談情咁架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆