上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.3k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 11:00 AM 發表 查看引用來源

是呀,我就是DISCUSS華倩呀.. ......重有3大才子,我們可以開個節目名........龍門口水陣呀:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
三大才子,誰~ :smile_41:

我洗白白先, 跟住早抖............
愛FD蓉蓉, 文生, GOOD NIGHT

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-23 11:46 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉..........我返到:smile_38:
愛fd呀,你回來了.你明天上不上discuss

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-24 12:09 AM 發表 查看引用來源
你唔好走先.快答我先呀.:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 11:03 AM 發表 查看引用來源
我同你答呀.你當CHING CHING是小女孩,但當花姐是大人呀:smile_38: .是不是呀:smile_14:

也不用言重,只是我和CHING CHING的感覺呀.你也不要上心呀
錯,絕無此種感覺~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-24 12:09 AM 發表 查看引用來源
回妳先,今次乖喇,識叫我~ :smile_30:

靚女清清,晚安~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 12:12 AM 發表 查看引用來源

唔好咁大相呀,please,比人看晒呀/知道了
看晒甚麼~ :smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-24 12:13 AM 發表 查看引用來源

看晒甚麼~ :smile_41:
我嚇到死了.我已cancell個貼呀.你去cancell.呀.我好驚呀.唔好放大相呀.我的身形呀.唔見得人呀,help,please

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 11:07 AM 發表 查看引用來源

現在是早上了.
天色冷,人心熱;
新年到,家團圓
但願愛友過好年
急雲千里捲不倦
,,祝各位過好年呀,,,,,,,,,,,蓉兒敬上
天氣冷、體溫熱、相擁抱、無凍親~ :smile_30:

蓉兒是否在等 "晴哥哥" 出現呢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆