上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友,86

收藏  |  訂閱
739  5.6k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:32 PM 發表 查看引用來源

http://hk.youtube.com/watch?v=spYiovBmtZs&feature=related
人生美意在每天.請你不要太客氣
蓉兒只是小文字,看看笑笑就忘掉
黃老蓉 ~ :smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 monchh2005 於 2009-1-12 01:29 PM 發表 查看引用來源

從你的說話裏可見, 你應該是一個幾樂觀的人噢
我是一時時呀 .不過.......我真是好開心地在每一天 ....在線上也希望大家也愉快地過

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-1-12 01:33 PM 發表 查看引用來源

黃老蓉 ~ :smile_38: :smile_30: :smile_30:
死人校長 ,,,,,,,,,,,,,,你想不再生存就快一d再寫呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:35 PM 發表 查看引用來源

死人校長 ,,,,,,,,,,,,,,你想不再生存就快一d再寫呀
人總要生存

引用:
原帖由 tatwing 於 2009-1-12 01:33 PM 發表 查看引用來源

好開心家姐仲記得我
我幾好呀,去威爾斯好好玩呀,有雪滑,風景都好令
同埋我gf假期都黎左uk陪我,同佢一齊好似咩都開心d^^
我有掛住你架:smile_30:
咁就好呀. 又有愛情又有得去玩,我也為你開心呀 ..恭喜你呀.多來蓉兒post,好運自然在:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-12 01:36 PM 發表 查看引用來源

人總要生存
他快斷氣了:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:38 PM 發表

咁就好呀. 又有愛情又有得去玩,我也為你開心呀 ..恭喜你呀.多來蓉兒post,好運自然在:smile_38:
多謝家姐
有時間我會多d上黎
頂爆你......................................
個post,呵呵
訓陣先啦我

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:35 PM 發表 查看引用來源

人生自古誰無死 ~ :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 tatwing 於 2009-1-12 01:39 PM 發表 查看引用來源

多謝家姐
有時間我會多d上黎
頂爆你......................................
個post,呵呵
訓陣先啦我
你快睡吧:smile_42: .祝你好夢呀.寫字文藝d呀,有時間來我就已經開心了...........bye bye see you:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-12 01:38 PM 發表 查看引用來源

他快斷氣了:smile_30: :smile_30: :smile_30:
使唔使整多腳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆