上一頁下一頁
發新話題

比挑起的情慾

收藏  |  訂閱
376  17.6k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-23 09:31 PM 發表 查看引用來源

唔會喇...因為溫書都溫到飽嚕
唔會掛, 用親腦力都會攪到餓架喎, 唔通有人係你一路溫書一路餵飽你...?

引用:
原帖由 wai0708 於 2008-11-23 09:27 PM 發表 查看引用來源
jenny  可以問你一d問題嗎?
問啦.......................

你有口甘多性經歷,自己有冇計過同幾多男人上過壯,你有幾多男友同sp:smile_41:

引用:
原帖由 wai0708 於 2008-11-23 09:40 PM 發表 查看引用來源
你有口甘多性經歷,自己有冇計過同幾多男人上過壯,你有幾多男友同sp:smile_41:
哈哈... 其實曾經有幾多個同而家有幾多個都唔係太重要啫, 佢肯出report先至係關鍵... kekeke....

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-11-23 09:32 PM 發表

唔會掛, 用親腦力都會攪到餓架喎, 唔通有人係你一路溫書一路餵飽你...?
比你講中左...真係用腦用到肚餓...:smile_13:

引用:
原帖由 wai0708 於 2008-11-23 09:40 PM 發表 查看引用來源
沒咩點計個woo..................................

今日禮拜日冇仔約你出去搞野咩:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wai0708 於 2008-11-23 10:26 PM 發表 查看引用來源
今日禮拜日冇仔約你出去搞野咩:smile_30: :smile_30: :smile_30:
no呀.................................

哈哈咁咪要自已搞掂你性慾咁強:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wai0708 於 2008-11-23 10:33 PM 發表 查看引用來源
哈哈咁咪要自已搞掂你性慾咁強:smile_30: :smile_30: :smile_30:
最衰又可以沖凍水..........................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆