上一頁下一頁
發新話題

一個永遠都忘記唔到既sp~(吹爆~)@0@

收藏  |  訂閱
1.1k  33.6k

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-17 20:24 發表 查看引用來源
... 其實我心入面諗, 我又點要得起丫, 唔通要人養埋我個仔?又或者要個仔接受第二個男人(或者男仔....)做老豆?
之後無再見過佢, 我有時會諗~如果我未有小朋友~如果我仲係普通女仔~我一定會好開心咁答應佢~
但係你問我有無喊, 我真係無, 可以遇到佢已經係上天錫俾我既禮物
計我話你錯過左個機會; 如果太完滿就唔會珍惜既

回覆 1# 的帖子

人生既經歷就係咁出人意表架啦:smile_34:

但係唔好放棄,可能真命天子好快出現架啦

其實妳應該同佢講妳既顧慮,佢唔接係一件事,但唔講就好似依家甘...不過算啦,就留最美麗既起心入面

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2008-11-19 08:22 PM 發表 查看引用來源
其實妳應該同佢講妳既顧慮,佢唔接係一件事,但唔講就好似依家甘...不過算啦,就留最美麗既起心入面
呢d經歷我都唔想再有~
太震憾啦~
尋晚傾傾下都喊左出來~雖然己經隔左成年~
可能我太感性啦~
我地只係維持左一個月左右~果一個月我地好似孖公仔咁~連佢d朋友都話我地係金童玉女~
佢令我完全忘記左時間~

引用:
原帖由 clementyue 於 2008-11-19 07:50 PM 發表 查看引用來源
人生既經歷就係咁出人意表架啦:smile_34:

但係唔好放棄,可能真命天子好快出現架啦
我都想~
一個女仔真係好難捱~
雖然返到屋企阿仔走來走去好熱鬧~
都唔知我經歷左幾多野~
不過~咩都係等佢大個d先啦~

引用:
原帖由 亞波羅 於 2008-11-19 07:41 PM 發表 查看引用來源

計我話你錯過左個機會; 如果太完滿就唔會珍惜既
無一段感情係完美既~係咪?
呢次可能係第一次未拍拖就搞野~
失左手~:smile_42:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-19 07:11 PM 發表

不過我有時寧願食甜品唔食飯~
唔使食個肚腩出黎~:smile_40:
咁你就要試下我d手勢啦~ :smile_46:

引用:
原帖由 tinlong22 於 2008-11-19 09:02 PM 發表 查看引用來源

咁你就要試下我d手勢啦~ :smile_46:
外賣唔該:smile_34:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-19 09:02 PM 發表 查看引用來源

外賣唔該:smile_34:
雞骨草啦

引用:
原帖由 hotfeel 於 2008-11-19 09:04 PM 發表 查看引用來源

雞骨草啦
講緊梳夫厘喎~:smile_38:
你快d幫人推個post啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆