上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.5k

引用:
原帖由 烏冬323i 於 2008-11-12 05:46 PM 發表 查看引用來源
咩jack:smile_13: :smile_13:
大 爺 我 今 晚 先.....話 你 知.....醫 肚 先.....:smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 05:58 PM 發表 查看引用來源

大 爺 我 今 晚 先.....話 你 知.....醫 肚 先.....:smile_43:
up to you la :smile_13: :smile_13:

"LUNCH" 中.......

:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 05:54 PM 發表 查看引用來源

睇 黎 你 好 耐 無 LUNCH 啦......哈哈 :smile_40:
我都好耐無食過豬肉落肚啦

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2008-11-12 06:00 PM 發表 查看引用來源

我都好耐無食過豬肉落肚啦
我 地 有~~~ ...... ......WILD PIG....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 05:19 PM 發表 查看引用來源

托 賴 各 位 成 就 ,在 下 無 以 回 報, 惟 1 赤 子 之 心 也......
Besides "惟 1 赤 子 之 心", any other form of 回 報?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 06:03 PM 發表 查看引用來源

我 地 有~~~ ...... ......WILD PIG....
Imported Wild Pig lei ga:smile_34:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-12 06:45 PM 發表 查看引用來源

Besides "惟 1 赤 子 之 心", any other form of 回 報?
give u 5 ,ok?..... :smile_46:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-12 06:50 PM 發表 查看引用來源

Imported Wild Pig lei ga:smile_34:
教誨 5 (係咪啊? ) 李 代 桃 僵

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-11-12 02:43 PM 發表 查看引用來源

咁我退出你係咪可以加入先? 我好順得人架!
咦.....鄉 里 ........哈哈........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆