上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)3.5

收藏  |  訂閱
745  18.7k

引用:
原帖由 talktall 於 2008-11-8 05:02 PM 發表 查看引用來源
有冇見你走失左嗰個女友
係度,吾拉拉比人珊貼。頭先傾得好開心

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-8 17:01 發表

咁激?
你地搞咩黎?
咁多牙齒印? :smile_47:
頭先好多咸濕佬中招定..岩岩睇到有個post叫咸濕妹.好多人去回(包括呢度有D)

岩岩見到個post巳經比人隊冧左:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-8 05:06 PM 發表 查看引用來源

頭先好多咸濕佬中招定..岩岩睇到有個post叫咸濕妹.好多人去回(包括呢度有D)

咸濕佬,,好彩我冇回

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-8 05:06 PM 發表

個個咸濕妹係另一個地方見過佢出post啦
佢d口氣仲大過我
超惡頂 (seriously)

引用:
原帖由 dellive 於 2008-11-8 05:05 PM 發表 查看引用來源

係度,吾拉拉比人珊貼。頭先傾得好開心
妳好心急..

緣碌碌究竟係吾係度..吾回人地d貼既..激死:smile_42:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-8 17:08 發表

個個咸濕妹係另一個地方見過佢出post啦
佢d口氣仲大過我
超惡頂 (seriously)
不嬲北面既人都冇乜禮貌:smile_45:

Fall really comes

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-8 05:11 PM 發表
緣碌碌究竟係吾係度..吾回人地d貼既..激死:smile_42:
佢碌咗出去都未定
你等等啦

等...寂寞到夜深....

:smile_40:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-8 06:06 PM 發表
Fall really comes
hey, where did u go? did u go for hiking?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆