上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~153

收藏  |  訂閱
752  6.8k

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

叮噹叮噹果D無感情既,唔攪:smile_34:
所以我唔鐘意叮噹叮噹
去PARTY 好玩D:smile_47:
咀足成晚先返去攪, 有感情D

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-27 05:03 PM 發表 查看引用來源
光頭仔聽日唔嚟
場紙點算:smile_13:
打算唔踢架喇:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-27 05:14 PM 發表 查看引用來源

打算唔踢架喇:smile_13:
咁....我係唔係應該揾定腳打牌:smile_13:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-27 05:05 PM 發表 查看引用來源

所以我唔鐘意叮噹叮噹
去PARTY 好玩D:smile_47:
咀足成晚先返去攪, 有感情D
D女一晚係場度咀好多個架,傻仔:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-27 05:16 PM 發表 查看引用來源

D女一晚係場度咀好多個架,傻仔:smile_39:
凡事係相對嘅, 佢咀好多條仔時, 我都揸好多條女:smile_34:
冇所謂㗎
下次 Private Party 叫你一齊去..
記得有人話果你青靚白淨
你咁白淨, 去到大把Market

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

凡事係相對嘅, 佢咀好多條仔時, 我都揸好多條女:smile_34:
冇所謂㗎
下次 Private Party 叫你一齊去..
記得有人話果你青靚白淨
你咁白淨, 去到大把Market
果d仆#人身攻擊就叻:smile_40:

:smile_38: 仲有15分鐘我就自由啦

差唔多啦, 準備走人

記住買波波...
馬模今晚會玩嘢, 因為已經季尾冇嘢好爭, 排12位
今晚會出大量新人, 連個龍門都得18歲.

呢個可能就係點解壓主勝倍率嘅理由:smile_34:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-27 05:52 PM 發表 查看引用來源
差唔多啦, 準備走人

記住買波波...
馬模今晚會玩嘢, 因為已經季尾冇嘢好爭, 排12位
今晚會出大量新人, 連個龍門都得18歲.

呢個可能就係點解壓主勝倍率嘅理由:smile_34:
後生仔冇壓力有時又打場好波架wor:smile_38:   準備走人 x 2:smile_34:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2008-10-27 05:54 PM 發表 查看引用來源
  後生仔冇壓力有時又打場好波架wor:smile_38:   準備走人 x 2:smile_34:
準備訓醒數銀紙:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆