上一頁下一頁
發新話題

招女情人知己 & 吃喝玩樂男女朋友.....

收藏  |  訂閱
336  3.4k

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-27 05:32 AM 發表 查看引用來源

不過好煩....如果要擺酒就座底要40圍@@
咁多親戚朋友

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-27 05:32 AM 發表 查看引用來源

不過好煩....如果要擺酒就座底要40圍@@
hi、你好。:smile_38: :smile_38:

嘩.............忙左幾日, 一番黎就咁多頁

多謝昏妹妹,苦苦兒, dikdk2002 & iams

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-27 03:37 AM 發表 查看引用來源
板主~~你係唔係有係u仔玩開嫁...我都有啵!!!
咁你都有可能聽過一個叫s&b o既地方啦..hehe:smile_13: :smile_13:
妳幫曹長賣廣告:smile_04:
此處歡迎任何人入黎交流, 彼此沒有門戶或政治之爭

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-27 03:40 AM 發表 查看引用來源

即係咩野黎架:smile_14:
昏曉妹妹.......:smile_47:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-10-27 05:12 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
嘩..........紅衣仙子:smile_47:
得閒飲茶得嘛:smile_41:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-10-27 05:22 AM 發表 查看引用來源
lee度有其他既相
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8299921&extra=&page=1
嘩...........好靚好 sweet...........恭喜妳:smile_47:

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-27 12:52 PM 發表 查看引用來源

妳幫曹長賣廣告:smile_04:
此處歡迎任何人入黎交流, 彼此沒有門戶或政治之爭
唔係賣廣告啵...即係你都知啦..hehe:smile_47: :smile_47:
因為我記得之前好似唔知係u仔定ove見過你個名嫁ma

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-27 01:33 PM 發表 查看引用來源

唔係賣廣告啵...即係你都知啦..hehe:smile_47: :smile_47:
因為我記得之前好似唔知係u仔定ove見過你個名嫁ma
係呀...........我曾經 pm 過妳想識妳,
但妳無覆我, 後來妳去左佢地度玩, 咁我又吾方便再 pm 妳 lor:smile_04:

我仲記得妳 post 果d泳衣(水水) 相

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-27 02:08 PM 發表 查看引用來源

係呀...........我曾經 pm 過妳想識妳,
但妳無覆我, 後來妳去左佢地度玩, 咁我又吾方便再 pm 妳 lor:smile_04:

我仲記得妳 post 果d泳衣(水水) 相
哎呀......你好衰嫁:smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆