上一頁下一頁
發新話題

誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非吹水post,非誠勿入)

收藏  |  訂閱
779  23.1k

引用:
原帖由 晨操晚練 於 2008-10-27 10:25 PM 發表 查看引用來源
甘即係你話哂事:smile_14: :smile_14: :smile_40: :smile_30:
一 係 你 來 搞......你 話 事:smile_35:

勢破8千:smile_38:

引用:
原帖由 169394 於 2008-10-27 10:28 PM 發表 查看引用來源
禾入昅昅先!八十歲受5受先
我地 會周圍去玩架,你 受 唔 受 得先?

引用:
原帖由 勢破8千 於 2008-10-27 10:30 PM 發表 查看引用來源
勢破8千:smile_38:
hsi? good news......:smile_04: :smile_08:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-27 10:28 PM 發表 查看引用來源

我太遠了
要過大海好麻煩 :smile_19:
遠,遠不過 個人海 , 大, 大不過 個 心海

世界上最遠的距離........是什麼?

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-27 10:27 PM 發表 查看引用來源

pm咗未啫
pm咗先啦
快...快...快
pm咗你咪知囉 :smile_47:
你仲心急個我:smile_14: :smile_14: :smile_41:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-27 10:37 PM 發表 查看引用來源

遠,遠不過 個人海 , 大, 大不過 個 心海

世界上最遠的距離........是什麼?
好似一首歌o既歌詞, 但唔記得左

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-27 10:28 PM 發表 查看引用來源

我太遠了
要過大海好麻煩 :smile_19:
香港有幾大:smile_38: 睇你有冇心:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-10-27 10:28 PM 發表 查看引用來源

一 係 你 來 搞......你 話 事:smile_35:
我又冇本事:smile_13: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-27 10:42 PM 發表 查看引用來源

好似一首歌o既歌詞, 但唔記得左
ha? 我 亂up ga bor.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆