上一頁下一頁
發新話題

廣州沙面桑拿(已更新相片)

收藏  |  訂閱
370  72.9k

引用:
原帖由 billykwok699 於 2008-11-19 12:34 PM 發表 查看引用來源
我都介紹下,黄沙大道銀?SN,坐的士同司機講舊利舞台disco旁邊,350ML
師兄 : 係咪銀泉呀 ... 門口要坐電梯上二樓嗎
果間 OK 架 不過要同 D 靚女主任單眼先有 果 D 野架 :smile_15:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-19 11:28 PM 發表 查看引用來源

果間 OK 架 不過要同 D 靚女主任單眼先有 果 D 野架 :smile_15:  
各位有疑問PCCW123師兄可以解答:smile_38:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-19 11:28 PM 發表 查看引用來源

出吓銀泉POST啦

引用:

師兄果然系廣州通:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 billykwok699 於 2008-11-20 12:07 AM 發表 查看引用來源

師兄果然系廣州通:smile_35: :smile_35:
佢係本區廣州博士黎架

大家潘余熟唔熟? 邊度有淫K玩?

Thank you for sharing

引用:
原帖由 tintinsonson 於 2008-11-20 03:43 AM 發表 查看引用來源
大家潘余熟唔熟? 邊度有淫K玩?
請pccw123兄分享:smile_35:

thanks for sharing:smile_34:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2008-11-20 08:43 AM 發表 查看引用來源
thanks for sharing:smile_34:
你地支持係我出post動力:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆