上一頁下一頁
發新話題

徵返d lolo既新朋陳舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
568  4.0k

引用:
原帖由 千處祈求.千處現 於 8/10/2008 23:46 發表 查看引用來源

骨妹講起.我有想起.原來系事實.我平時見你系飲食版.而家見系成蒸板:smile_27: :smile_27:
仲有園藝版...........:smile_30:

引用:
原帖由 moneyjj 於 2008-10-8 11:43 PM 發表 查看引用來源

要慢慢黎ka ma...咁心急
咁咪慢慢黎囉

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 8/10/2008 23:46 發表 查看引用來源

佢係cwb食緊野:smile_41:都巧夜架喇播:smile_27:會唔會當失路架:smile_27:
應該做緊野多d.......我估

引用:
原帖由 豬骨煲 於 8/10/2008 11:44 PM 發表

咁靚女咪全歸我囉.........

長命功夫咪長命做囉
做死左妳,公司唔會賠番咁大個女俾妳屋企人架
上次打風ot左7粒鐘...佢補得兩粒鐘過我咋:smile_27:做死人咁囉~
妹妹仔有都比人霸晒:smile_39:會有人同你爭架播:smile_13:

引用:
原帖由 千處祈求.千處現 於 2008-10-8 11:46 PM 發表 查看引用來源

骨妹講起.我有想起.原來系事實.我平時見你系飲食版.而家見系成蒸板:smile_27: :smile_27:
成蒸板-----:smile_30:
同食有奸係ga~~:smile_30:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-8 11:45 PM 發表 查看引用來源

老千~多謝唔mind先
:smile_13:不過我覺得你好犀利...因為有時我收通宵朝早好早都見到你留post所以我好易認到你名:smile_44:
我唔系叫老千:smile_13: :smile_13:

我姓觀....:smile_44:

我唔洗訓覺:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 程式陷阱 於 8/10/2008 23:47 發表 查看引用來源
邊個哽得落呀:smile_38:
厘煲暫時都未有人肯咁蝕底,肯哽左佢啊......:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 8/10/2008 11:45 PM 發表

喉痛呀:smile_29:
唔係呀:smile_13:唔知點解唔想講野咁...:smile_27:我連野都冇乜食過...冇胃口:smile_27:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-8 11:45 PM 發表 查看引用來源

車.............我自己問加加
巴x閉,哼
佢又點會知道呢:smile_45:

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 8/10/2008 23:47 發表 查看引用來源

又黎料...骨痛:smile_29:
12:00 訓
妳..........妳好野,:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆