上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-10-1 07:33 PM 發表 查看引用來源
最近一次係佢屋企時,我都有些少衡動,想借勢攬下佢條腰,但係始終都唔敢輕舉妄動。
佢同我傾偈時,一般離我都有成呎以上,並無話癡都埋身果種,我都好難有d咩行動。
現在有d咩藉口可以再上佢屋企?我同佢都係見過幾 ...
想死就去啦:smile_19:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-11-3 08:03 PM 發表 查看引用來源
今早返到公司冇耐,突然被老頂召見,一入佢房……

“你有冇攪x錯呀,人地公司既女職員都攪…..”老頂咆哮住咁黎質詢我,我登時一頭霧水,向老頂問過究竟。老頂話,xxx公司果個yyy(即係佢)send左個email黎比我, ...
正中下懷

今次你真係比人玩死
:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2008-11-7 11:19 AM 發表 查看引用來源
今次你真係比人玩死
:smile_34: :smile_34:
我知佢係有心玩我,但係我到宜家都估唔到佢係咩用意,宴會果晚佢唔拒絕我送佢返屋企,難度佢有心引我番佢屋企然後玩x我。
或是我係佢屋企有d野令佢感到不快?
咁你地覺得我宜家係唔係冇x晒機會?
話晒女人三十如虎狼.....如果佢係姣女......佢應該都忍唔住要搵反我....

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-11-8 06:42 PM 發表 查看引用來源

我知佢係有心玩我,但係我到宜家都估唔到佢係咩用意,宴會果晚佢唔拒絕我送佢返屋企,難度佢有心引我番佢屋企然後玩x我。
或是我係佢屋企有d野令佢感到不快?
咁你地覺得我宜家係唔係冇x晒機會?
話晒女人三十如 ...
職場如戰場 話唔定在工作上想取得更多秘密 睇車丫老友

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-11-3 20:03 發表 查看引用來源
今早返到公司冇耐,突然被老頂召見,一入佢房……

“你有冇攪x錯呀,人地公司既女職員都攪…..”老頂咆哮住咁黎質詢我,我登時一頭霧水,向老頂問過究竟。老頂話,xxx公司果個yyy(即係佢)send左個email黎比我, ...
朋友...你中招啦~~呢位小姐其實有上開呢度睇post咖...你所打既野~~佢通通都睇到..亦都知道係講既人就係佢...
自己執生啦....:smile_38:

尋晚同班老友擘酒,講開哩樣野,佢地一致認為獨居OL大都有一個共通點,就係想同人攪野,但係又怕比人唱,所以一般都會採取一種欲拒還迎既手法。班老友話好明顯,哩幾次佢都係想試探下我既意向,到最後果次我搭佢膊頭兼借d意抽佢水,事實上佢已經知道我既用意,但係佢為左補底,故意整補杰既我歎,用意係等我唔好周圍唱......班老友話預計佢過左一段時間後一定會向我再show暗示,或者我向佢採取一d主動,佢一定投晒降,解鈕除初比我砌。
你地認為我班老友講得有冇道理?

C hing, 不要為一棵樹而放棄一個森林呀 !!! :smile_38:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-11-16 01:51 PM 發表 查看引用來源
尋晚同班老友擘酒,講開哩樣野,佢地一致認為獨居OL大都有一個共通點,就係想同人攪野,但係又怕比人唱,所以一般都會採取一種欲拒還迎既手法。班老友話好明顯,哩幾次佢都係想試探下我既意向,到最後果次我搭佢膊頭 ...
Don't think her la:smile_34: :smile_34:

In next time, she will say you have intention to rape her.

事隔幾個禮拜,事件又突然間鋒迴路轉,因為接手同佢公司deal果位同事另有要務處理,而老頂又見件事已經掉淡左,將同佢公司deal哩個任務交番比我做。
剛巧現時我公司有個新project,有部份要外判搵人合作,老頂心見中有幾間公司,著我先行找些資料比較一下,然後請他們派人黎做個presentaton,先至扑鎚決定搵邊間,而佢間公司係其中一間。
我今日打電話比佢公司果位A先生(各位如有跟開都一定知道A先生係邊個),我同A先生都算幾傾得埋。佢話我知我同事都預早知會左佢一聲,佢地而家正在預備緊一些資料。A先生重話,佢公司都會將哩單case比佢地D個team做,原因係佢地個team同我地公司較熟。A先生話佢地老頂要志左必得,係宜家市道淡中bid得一單得一單,並吩咐W小姐(即A先生果team既亞頭,本文既女主角)必須全力以赴,一定要打低其他公司咁話。
睇黎我又會再次同佢(w小姐)打交道了....哈哈!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆