上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 4 (updated on 2/10 & photo:p.27)

收藏  |  訂閱
468  83.7k

我覺得fion今日搽果隻紅色唇膏好靚

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-29 07:57 AM 發表 查看引用來源
太耐無update啦,唔好意思,一之過今日影兩張著住今日返工恤俾大家

Oh....what a lovely body

引用:
原帖由 b_s 於 2008-9-29 09:29 AM 發表 查看引用來源

fion, 你下面張相又睇唔到喇...可唔可以唔好咁快 delete 呀?
算啦....咁你可唔可以形容下睇唔到果張相係點架...?
睇唔到都好想知....:smile_13:
...yes...post again o.k.

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-29 07:57 AM 發表 查看引用來源
太耐無update啦,唔好意思,一之過今日影兩張著住今日返工恤俾大家

嘩!!當堂血脈沸騰呀:smile_30:

睇到一張咋噃......你唔會咁返工呀? "where"開個心口咁呀我指

多謝你既新相, 好靚, 好誘人 (我)... hehe

嘩, 好勁呀...

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-26 08:41 AM 發表 查看引用來源
昨日影低的, 你地唔好問, 自己估下我做緊咩啦!:smile_40:

你咁寂寞啊

引用:

一張睇到一張睇唔到=.=

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-26 08:35 AM 發表 查看引用來源
25/9/2008

昨日原本諗住早少少返工, 點知一起身就頭暈暈, 頂唔順請咗一日假。

瞓到下午見好少少上網, 見到有網友send 咗link 俾我, 原本係一套三級片。無悶的情況之下都睇下, 套片應該係一個 ...
thanks for the new sharing, as well as glad to know that amy (your friend) also posted, though bit rude and wild, but different styles, very interesting
thanks again

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆