上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:26 PM 發表 查看引用來源

我都唯有咁諗啦!:smile_27:  C hing !
其實, 你地既身份都好embarrass

日日見到面,
做完唔知點~!

閃人先。今晚睇下撞唔撞到 Fion on-line!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:29 PM 發表 查看引用來源
閃人先。今晚睇下撞唔撞到 Fion on-line!
ha?? 你0係公司"撞"佢唔到架咩??

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:21 PM 發表 查看引用來源

你又試下有張正面扯旗相俾人揸住,隨時一百幾十個識你的人會收到,睇下你又敢唔敢 "開飯"!我係想,不過都驚佢同 Amy 唔知又係唔係夾埋又玩我。
c hing:smile_30:  我吾係挑戰你~~而係羨慕你~~你當時都比佢地兩個"夾"左~~~橫死掂死(己經影左相)~~但反而出奇地直到天明!:smile_30: ~~我真係覺得好可惜~~我並吾係話一定要做狼狗~~但當時應該係好有""才子遇佳人""咁既feel架wor~~ 點會乜事都冇既? haha

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:26 PM 發表 查看引用來源

我都唯有咁諗啦!:smile_27:  C hing !
有痛腳在手,睇你點走

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 03:30 PM 發表 查看引用來源

ha?? 你0係公司"撞"佢唔到架咩??
FREEMAN 今日放假

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 03:28 PM 發表 查看引用來源

其實, 你地既身份都好embarrass

日日見到面,
做完唔知點~!
我都覺得係, 但係又幾攪笑, 每日見到面,
明明互相係認識既, 但係又或者會扮唔識,
o個個感覺都幾奇怪, 但係有少少刺激, :smile_30:  :smile_30:

引用:
原帖由 jackyiori 於 2008-9-16 04:38 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係, 但係又幾攪笑, 每日見到面,
明明互相係認識既, 但係又或者會扮唔識,
o個個感覺都幾奇怪, 但係有少少刺激, :smile_30:  :smile_30:
咪係~~簡直爽到爆~~好有拍戲feel:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_40: 兩隻手各放o係纖腰左右邊,一直向上滑,唔使幾耐就托住好實在既野,因為妳對波太大;

死啦~~ 成日都冇心機做野~~~成日諗住亞freeman 同 fion (高層同索女OL秘密關係日記)~~既情境~~呢次真係又一次發病(強迫追看症):smile_27: :smile_30: ~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆