上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 41回

收藏  |  訂閱
749  4.3k

引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 03:01 AM 發表 查看引用來源

~~~ 細路女 ~~~   ~~~ 你哄到我咁開心    點訓呀 ~~~
試吓數綿羊丫,我上次試過,真係得架:smile_40: ................................大約數到40萬隻果時,點都訓得着:smile_27:
信我啦,只要信,不要問:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:00 AM 發表 查看引用來源

草草姐
南哥...點呀:smile_45:

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:03 AM 發表 查看引用來源

試吓數綿羊丫,我上次試過,真係得架:smile_40: ................................大約數到40萬隻果時,點都訓得着:smile_27:
信我啦,只要信,不要問:smile_34: :smile_30:
  ~~~ 哦 ~~~ :smile_43: :smile_43: ~~~   數40萬隻綿羊 ~~~ :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-10 03:02 AM 發表 查看引用來源

我雙失青年:smile_39:

所以暫時都幾得閒:smile_40:  
我大妹都係:smile_13:
唔緊要啦,當放假,充好電,遲吓再嚟過:smile_40:
不過,就會悶小小:smile_27:

引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 03:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_46:  ~~~ 家陣   咪  預左你囉 ~~~ :smile_46:
對唔住,我係差人:smile_34: ..................丫唔係,我係山區會員呀

引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 03:04 AM 發表 查看引用來源

~~~ 哦 ~~~ :smile_43: :smile_43: ~~~   數40萬隻綿羊 ~~~ :smile_43: :smile_43:
40萬隻...咩都訓啦:smile_43:

引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 03:02 AM 發表 查看引用來源

~~~ 係女係仔    都有份 ~~~ :smile_47: :smile_46:
我唔係女仔...係old cake

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-9-10 03:04 AM 發表 查看引用來源

我大妹都係:smile_13:
唔緊要啦,當放假,充好電,遲吓再嚟過:smile_40:
不過,就會悶小小:smile_27:
如果今年讀唔到書就做野充實下...

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2008-9-10 03:03 AM 發表 查看引用來源

南哥...點呀:smile_45:
咦~~呢個表情,即係又唔啱聽咁喎:smile_14:
咁不如你自己話應該點稱呼你,會穩陣d喎

引用:
原帖由 andogs 於 2008-9-10 03:04 AM 發表 查看引用來源

跟住會唔想食羊肉囉..........主要係:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆