上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  77.0k

收到啦!
唔怪之得你話一路飲嘢一路要望啦!
如果佢真係着住呢件衫同你飲嘢,
係女人都望啦,何況我哋啲咸濕男人吖!
唔望都對唔住自己同女神啦!
仲有我睇相直情有G級添呀!
講吓講吓都係打住咁多先,我要去買雲南白藥呀!

睇到你哋咁講,都覺得好自豪、好興奮呀 !!!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-8 02:59 PM 發表 查看引用來源

冇錯~我哋雖然咸濕,
但係都識得尊頌人嘅,:smile_34:
由其係咁「誘惑」嘅女人!:smile_47:
啱聽!
如果唔係,得罪咗唔誘惑你添噃!

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-8 03:04 PM 發表 查看引用來源

sorry can't pm you,
can you do this to me ? and i reply to you, ok ?
等我問下女神先吖!:smile_15:

我可不可以看妳的照片?

好吖!不過唔准笑人架!:smile_42:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-8 15:34 發表 查看引用來源

啱聽!
如果唔係,得罪咗唔誘惑你添噃!
而家佢嗰對美妙絕倫嘅咪咪已經係我嘅腦海不段地誘惑緊我啦!

睇到你哋咁講,都覺得好自豪、好興奮呀 !!!

對唔住!
以上嗰啲只不過係用我識嘅字打出黎唧!:smile_44:
仲有好多好多我唔識去表達嗰啲,仍然係我心入面!

耶~~
講到人哋鬼咁唔好意思啦!:smile_39:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-8 16:01 發表 查看引用來源

耶~~
講到人哋鬼咁唔好意思啦!:smile_39:
妳一「耶~~」我又軟晒啦!:smile_27:
喱啲係我個人問題,唔使唔好意思!:smile_30:

對唔住!
以上嗰啲只不過係用我識嘅字打出黎唧!:smile_44:
仲有好多好多我唔識去表達嗰啲,仍然係我心入面

係咪先?:smile_41:
嘻!都係河仔攝影技術好啫!睇張相我都覺得大咗好多!

妳一「耶~~」我又軟晒啦!
喱啲係我個人問題,唔使唔好意思!

我有嘢做!唔傾住啦!bye :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆