上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:37 PM 發表

如果有真係要通知聲呀:smile_30:
發現到通知得你來個時~睇怕已經唔新鮮

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:38 PM 發表

唔知喎,不過果陣呢D鬼地方都收1K/NITE:smile_42:
1k都抵小啊....物旱為貴啊

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:28 PM 發表

你係太子黨三大黨魁之一喎:smile_39:08年你地出過幾多團帖呀:smile_45:一個月出一個呀:smile_41:鬼祟團就個個星期都有:smile_30:
我地唔係鬼祟玩,只係想一班玩開既人去玩,好似你甘樣,嘻嘻,除左我比較濫交之外,其他都好純潔架

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:51 PM 發表

我地唔係鬼祟玩,只係想一班玩開既人去玩,好似你甘樣,嘻嘻,除左我比較濫交之外,其他都好純潔
你仲有邊忽可能仲純潔

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 04:53 PM 發表

你仲有邊忽可能仲純潔   
C忽除左比舌頭同橡皮糖通過外,都算純潔:smile_13:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:40 發表
發現到通知得你來個時~睇怕已經唔新鮮   
總之唔過廿才我都會睇睇嘅:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 16:38 發表
唔知喎,不過果陣呢D鬼地方都收1K/NITE:smile_42:
佛山唔鬼啦 ~ 俾啲台灣佬抄貴哂 :smile_39:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:55 PM 發表

C忽除左比舌頭同橡皮糖通過外,都算純潔:smile_13:
純潔度程就未知....起碼係乾淨的

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:38 發表
公牛血岩晒你....我未強化既子彈已經足以隊穿墻...強化埋射上太空就唔好啦  
你hi左野呀 :smile_45: 上太空 :smile_39:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:55 PM 發表

總之唔過廿才我都會睇睇嘅:smile_04: :smile_04:
你淨係睇好啦....無甘多公牛血俾你飲:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆