上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...多回

收藏  |  訂閱
2.0k  40.5k

hi一hi 又閃.....

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2008-8-11 17:19 發表
對與錯 有心定冇心  算把喇 829 我頂你半杯 10仔喇 OK
就係咁大個人~我喺呢度每回一個帖都好小心唔好講錯野~你知啦~舉得人多襯家多~
你話算~我都冇話唔算~我都話無嬲過七公囉.......

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 05:37 PM 發表

就係咁大個人~我喺呢度每回一個帖都好小心唔好講錯野~你知啦~舉得人多襯家多~
你話算~我都冇話唔算~我都話無嬲過七公囉.......
Okay, fine :smile_45: :smile_45: :smile_39:
話之你 嬲飽距 :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 05:11 PM 發表

咁你想"逃"到幾時呀:smile_30:
it "s my life:smile_27:

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2008-8-11 17:42 發表
Okay, fine :smile_45: :smile_45: :smile_39:
話之你 嬲飽距 :smile_35: :smile_35:
我都冇話嬲,冇時間去嬲.你估我真係好得閒唔駛做咩:smile_45:推帖俾人話係玩野咪唔推囉,有咩好嬲.:smile_39:

引用:
原帖由 sexybone 於 2008-8-11 17:51 發表
it "s my life:smile_27:
咁冇計啦:smile_39:你拉埋嗰時通知聲就得啦:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 05:17 PM 發表

你幾個~邊似玩下呢:smile_39:算把啦~都話唔敢嬲你地~唔駛認錯喎:smile_45:我唔再喺你地團帖玩野就算啦:smile_42:
邊個話唔係玩....玩大左:smile_35:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 06:00 PM 發表

我都冇話嬲,冇時間去嬲.你估我真係好得閒唔駛做咩:smile_45:推帖俾人話係玩野咪唔推囉,有咩好嬲.:smile_39:
唔係嘛話一兩句就唔推......人地叫你唔好投訴你又投

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 06:01 PM 發表

咁冇計啦:smile_39:你拉埋嗰時通知聲就得啦:smile_30:
原本距成日露械架

引用:
原帖由 wetchina 於 2008-8-11 18:45 發表
唔係嘛話一兩句就唔推......人地叫你唔好投訴你又投
你係唔係將你地嘅說話同人地嘅說話攞黎比

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆