上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 calacm 於 2008-7-29 03:50 PM 發表

嗱....我無屈你架...
嘻嘻
無話你屈我.....我明白既....要同你傾心底話....一定要有d酒落肚

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 03:55 PM 發表

我又唔係龜公~~~
邊有得介紹丫~~:smile_13:
哦...係咩:smile_41:

引用:
原帖由 calacm 於 2008-7-29 03:55 PM 發表
終於做左一級會員啦
哈哈....
即係話咁快你就覆左50個post lo~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 03:53 PM 發表

:smile_27: ~~~~打都好過剪o既~~:smile_30:
咁你放心.....打完先剪

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 03:52 PM 發表

哈哈~~下次你叫佢唔好o係正門入去嘛~~~~:smile_30:
係喎   要佢係茶餐廳果個門口仔
影響晒D 我D桃花運:smile_22:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-29 03:56 PM 發表

哈哈 我地2個人 証人多過你:smile_30:
洗咩人証...你問我係常仔既野...有邊次唔認呀....有d講出泥會死人既...我都有同你講過...不過可能你唔記得啦

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-29 03:56 PM 發表

無話你屈我.....我明白既....要同你傾心底話....一定要有d酒落肚
要講心底話唔一定要用到酒既

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-29 03:56 PM 發表

即係話咁快你就覆左50個post lo~~
嘻嘻.....

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-29 03:59 PM 發表

運你老味.....劫就有你份...

如果講到我咁影響你....咁我唔去啦

唔該呀雀改改第一頁個內容...del我個名啦:smile_13:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-29 03:59 PM 發表

你咁多女....用幾多門口都驚唔夠用bor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆