上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

[quote]原帖由 rookie1997 於 2008-6-12 01:03 AM 發表
我想報名= ="請add 我msn

唔出得MSN,快D吹多D水,夠50分可PM!就快無位,快!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 01:07 發表
唔出得MSN,快D吹多D水,夠50分可PM!就快無位,快!
快咩呀~佢可能連點編輯都唔識呀~你仲叫佢用PM:smile_39:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-12 01:34 AM 發表

快咩呀~佢可能連點編輯都唔識呀~你仲叫佢用PM:smile_39:
咁又誇左D :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-12 01:36 發表

咁又誇左D :smile_30::smile_30::smile_30:
07年8月開仲係咁多分~都唔知邊個分身啦~如果唔係就十分CD-ROM啦:smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-12 01:36 AM 發表

仲唔訓,聽日唔駛做?:smile_04:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-12 01:38 AM 發表

07年8月開仲係咁多分~都唔知邊個分身啦~如果唔係就十分CD-ROM啦:smile_30:
我想做金會員呀:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 01:43 AM 發表

仲唔訓,聽日唔駛做?:smile_04:
點都同你講聲晚安先:smile_38::smile_38::smile_38:

我都講聲晚安......走人

今個星期去唔到 :smile_39:
唔知有冇下次呢 ? 如有,可否預告日期, 攞定假join你個party ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆