上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

回頭是岸:smile_38:

引用:
原帖由 koony 於 2008-7-14 01:52 發表
痴情自古空餘恨!遊戲就是遊戲。
師兄:多謝忠告,一早知道是遊戲,可惜不知不覺沉迷,現在經已清醒了

引用:
原帖由 BenBen913 於 2008-7-14 12:43 發表
算吧啦!
冇結果架!
師兄:收到,由第一天開始我經已知道冇結果,所以好心分手吧

引用:
原帖由 性急仔 於 2008-7-14 13:32 發表
似曾相識......好像發生自己身上:smile_44:

係時候回家了:smile_38: :smile_43:
師兄:收到,經已回家了,不如分享下你的經歷呀:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 leeholdon9 於 2008-7-15 19:43 發表
妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,男人天性,回頭是岸啦c hing
師兄:說得對,男人天性,經已回家是岸了,謝謝

引用:
原帖由 Zidane_hk 於 2008-7-15 20:29 發表
非常同情,本人亦試過:smile_44:
師兄:你亦試過呀?不如分享下你的經歷呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Ericbeckham 於 2008-7-16 00:08 發表
thanks for share
Ching: Thankyou

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-7-16 06:36 發表
回頭是岸:smile_38:
師兄:收到,點止回頭,經已回家是岸了,謝謝

我同我果個都無搵大家成個月啦,,

其實同第2世界既人相處真係唔易,相處左都成年啦,換番黎既只係一堆回憶,算啦,依家試著刪除哂全部回憶,慢慢練習, 相信時間只會令一個人慢慢接受一個人,而唔會令一個人真心愛上一個嫖客.......

有精神病千萬唔好睇政府醫生(必看)
我有個朋友係成年人,有抑鬱症同係個隱青,因為同定期探佢果個社康護士唔啱傾同埋個社康護士探佢時竟然追看電視股票資訊,後來朋友就投訴同要求換社康護士.
朋友同佢阿媽又有代溝經常吵鬧,見醫生時醫生竟然話佢有語言暴力,再有下次就要強制送佢去精神病院冇限期拘留,仲慘過謀殺罪,
我朋友根本無犯法,同阿媽阿爸吵鬧相信每個人都試過就因為佢有精神病所以就要歧視佢,強制送佢去精神病院冇限期拘留,
醫生比法官權力更大非常可怕,大家一定要通知親友如果唔想下半生在精神病院過的話,有精神病千萬唔好睇政府醫生.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆