上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-6-11 03:53 PM 發表

亞嫂咁唔小心唔見電話呀....:smile_39:
真係不小心...都唔係比人偷既..係佢自已唔小心0者....:smile_39: .(苦了我:smile_27: )

引用:
原帖由 snowman119 於 2008-6-11 03:17 PM 發表

你地輪住唔見電話..........
上次我好彩搵番個銀包..今次條女冇咁好彩了

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-11 04:08 PM 發表

YES.我見到佢都係講左依句...:smile_30:
咁係丫嘛~~~:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-11 04:09 PM 發表

真係不小心...都唔係比人偷既..係佢自已唔小心0者....:smile_39: .(苦了我:smile_27: )
佢想借D意換新電話JA~~~~
真係辛苦晒你喇~~~:smile_38: :smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-6-11 04:31 PM 發表

佢想借D意換新電話JA~~~~
真係辛苦晒你喇~~~:smile_38: :smile_39:
NO...部電話只係買左個幾月..佢鍾意到仆街呀....:smile_39: :smile_39: :smile_39: (再三搖頭)

出左部份報告喇....去PAGE.1睇啦各位

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-11 02:00 PM 發表
0係度呼籲下...如果果晚3周年晚會有人執到部noika電話....可能係我條女既...唔該同我聯絡...小弟感激不盡...小小茶錢,不成敬意..:smile_13:  
唔好咁天真啦:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-11 04:09 PM 發表

係唔好彩啫:smile_39: 遇唔到d好心人見到啊嫂部電話,希望個好心人會出現.....:smile_40:

亞天今個星期你唔搞團呀:smile_41:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-11 01:31 PM 發表

係呀,果晚特別跳得興奮..而我個新造型又幾好 ..多女欣賞..所以跳得特別有勁:smile_34: ..
造型真係好重要,我都like hithot造型,我都買在hithot帽&頭巾,不過我過look唔多親,所以都無著過:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆