上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-13 22:22 發表 查看引用來源

講埋家姐點同我哋兩個三p先
跟住我瞓咗喺張床家姐跪上嚟幫我吹,William喺佢後面插兩隻手指入去佢個閪度撩,家姐忍唔住喺度嗌細佬你支嘢真係好勁快啲畀我屌死我🤣william話家姐你啲淫水真係好多,家姐話畀你兩個男人咁 ...
好有畫面,真係好刺激好淫!😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-13 23:05 發表 查看引用來源

好正,好有畫面好似現場一樣,家姐真係淫到乜咁
William之後同我講,以前識佢已經覺得佢淫淫地,但係真係估唔到一個五十幾歲嘅女人可以接受到畀兩個男人屌,而且仲估唔到佢喺床上表現可以淫到咁

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-13 23:13 發表 查看引用來源
好有畫面,真係好刺激好淫!😬
佢真係好淫,William真係估唔到五十幾歲做咗人哋阿嫲,畀男人屌可以咁激烈既反應,當佢屌到㷫出嘢嘅時候,抽條嘢出嚟射喺佢個口,真係好刺激🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-14 08:08 發表 查看引用來源

佢真係好淫,William真係估唔到五十幾歲做咗人哋阿嫲,畀男人屌可以咁激烈既反應,當佢屌到㷫出嘢嘅時候,抽條嘢出嚟射喺佢個口,真係好刺激🤭🤭
真係好刺激!家姐果然好淫!果晚應我係佢咁大個人玩得最high嘅一次!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-14 08:39 發表 查看引用來源
真係好刺激!家姐果然好淫!果晚應我係佢咁大個人玩得最high嘅一次!😬
William話真係估唔到,家姐可能有兩次以上高潮🤭🤭家姐佢第二日同我講,佢都未試過俾男人喺12小時之內射3次🤣🤣仲要係冇帶袋

我驚佢唔識玩咋,玩到佢噴尿都仲得。
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 08:02 發表 查看引用來源

師兄早晨,因為家姐要男人滿足佢嘅性需要,所以只要你識得玩,佢基本上係會滿足曬你嘅慾望,因為佢實在太空虛

我二個鐘內射佢三次,12小時屌佢5,6次最少。
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-14 13:04 發表 查看引用來源

William話真係估唔到,家姐可能有兩次以上高潮🤭🤭家姐佢第二日同我講,佢都未試過俾男人喺12小時之內射3次🤣🤣仲要係冇帶袋

好淫蕩嘅畫面
一邊插緊一邊睇住家姐吹
真係好正
未玩過MMF嘅人係唔會明白嗰種興奮度
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-13 22:22 發表 查看引用來源

講埋家姐點同我哋兩個三p先
跟住我瞓咗喺張床家姐跪上嚟幫我吹,William喺佢後面插兩隻手指入去佢個閪度撩,家姐忍唔住喺度嗌細佬你支嘢真係好勁快啲畀我屌死我🤣william話家姐你啲淫水真係好多,家姐話畀你兩個男人咁 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-14 16:40 發表 查看引用來源
好淫蕩嘅畫面
一邊插緊一邊睇住家姐吹
真係好正
未玩過MMF嘅人係唔會明白嗰種興奮度
我玩過一次都覺得好興奮好high🤭🤭家姐呢個姣閪真係好淫蕩,頭先晏晝打畀我,問我有冇掛住佢🤣🤣又問我呢兩日得唔得閒上佢屋企食飯(扑嘢)?再問我呢輪有冇同老婆搞嘢?(關佢撚事咩?我爭啲想答佢前兩晚先同sp扑嘢🤭🤣)佢仲話如果我得閒上佢屋企食飯,佢燉啲馬卡湯畀我補下(佢當我唔知係乜?🤭🤣)其實咪又係想約炮🤭🤭我話呢兩日唔得閒喎,激撚死佢🤣😆佢話咁下個禮拜再約啦
之後佢仲send咗一張性感相畀我,問我家姐靚唔靚?🤣係咪好性感呢?🤣我都廢鳩事睬佢😆佢仲話叫我唔好畀其他男人睇🤭我心諗托成咁先有咁嘅效果,畀張我老婆或者sp唔使托嘅相,都嚇撚死佢🤣😆🤭真係想話畀佢聽乜嘢叫大波同性感
下面係家姐send畀我張相🤭🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-14 19:17 發表 查看引用來源
我玩過一次都覺得好興奮好high🤭🤭家姐呢個姣閪真係好淫蕩,頭先晏晝打畀我,問我有冇掛住佢🤣🤣又問我呢兩日得唔得閒上佢屋企食飯(扑嘢)?再問我呢輪有冇同老婆搞嘢?(關佢撚事咩?我爭啲想答佢前兩晚先同sp扑嘢🤭🤣)佢仲話如果 ...
細細粒50路算係咁,有一樣野呀嫂,高顏同SP都比吾上佢,就係奪去你第一次3p,呢個第一次我諗你呢世都會記得😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆