上一頁下一頁
發新話題

link 已完~thx all

收藏  |  訂閱
536  52.2k

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-10-3 00:28 發表 查看引用來源

睇完, 有咩唔明
啲人話呀伯係boss....邊度有提示過?

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-3 00:32 發表 查看引用來源
啲人話呀伯係boss....邊度有提示過?
第一個遊戲,阿伯顯得格外輕鬆,重好似笑笑口咁玩,其他人嚇到死.
夜晩殺人,阿伯叫夠啦,個班紅人立刻清場(冇咁巧合),紅人冇人性,冇可能突然收手
之後嘅分組波子,突出個個人直接進入下一關(呢個位應該留比阿伯)不過主角好心同阿伯一組

我想要pw呀🙏🙏🙏

啱啱睇晒.......

常姐,第二條片撞極都撞唔到啊,撞到流哂血喇,求開估 pw😌

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-10-3 00:44 發表 查看引用來源

第一個遊戲,阿伯顯得格外輕鬆,重好似笑笑口咁玩,其他人嚇到死.
夜晩殺人,阿伯叫夠啦,個班紅人立刻清場(冇咁巧合),紅人冇人性,冇可能突然收手
之後嘅分組波子,突出個個人直接進入下一關(呢個位應該留比阿伯)不過主角好心同阿伯 ...
最後點解要染紅頭髮....無上機係唔係又再返去???

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-3 01:18 發表 查看引用來源
最後點解要染紅頭髮....無上機係唔係又再返去???
佢最後講過佢唔再做馬,紅色應該係伏筆佢要做管理員完結呢場遊戲. 黑面人都係之前遊戲勝利者.

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-10-3 01:28 發表 查看引用來源

佢最後講過佢唔再做馬,紅色應該係伏筆佢要做管理員完結呢場遊戲. 黑面人都係之前遊戲勝利者.
你睇有無喊???

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-3 01:30 發表 查看引用來源
你睇有無喊???
冇,大部分參賽者都自私,個金融佬(呃阿里波子),主角都出千呃阿伯,邊一個死都冇嘜特別可息,係個女仔突登輸比較有少少感動(波子),
你有喊?

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-10-3 01:46 發表 查看引用來源

冇,大部分參賽者都自私,個金融佬(呃阿里波子),主角都出千呃阿伯,邊一個死都冇嘜特別可息,係個女仔突登輸比較有少少感動(波子),
你有喊? ...
我有眼濕濕....主角返屋企呀媽死咗...個女仔比晒波子嗰度...呀伯都有喊位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆